sumski je napisao/la:najbolje da odma svi korisnici Plasme instaliraju windowse...
A čuj, to je tvoje mišljenje. Ja mislim da se može napraviti bolji dizajn od Windowsa, ali bome ni Windowsi ne izgledaju loše.
Nikad nije bio problem izgleda.. nego način na koji funkcioniraju... ispod haube.. bar meni!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
sumski je napisao/la:ma naravno da je moje mišljenje malo sam ugrubo dal do znanja da ne podnosim ovaj flat design
Da, ali se flat dizajn danas "nosi", automatski ti sve drugo izgleda kičasto i zastarjelo. Slično kao kad je Android uveo tanke i elegantne fontove, pa su se isti odmah pojavili i na iOS-u 7
A ono što Linux ima, Windowsima je nedostižno, pa je meni to dovoljna utjeha
Pa sad svako voli različite stvari Ja sam ljubitelj minimalizma a od kada su u opticaju Android 4.x i WP 7.x sam postao i veliki ljubitelj flat dizajna koga nažalost nema ni za leka u KDE-u već upravo suprotno. Sve je reljefno, sa mnogobrojnim senkama, sa dugmadima koja su poput mjehurova i sl. Svakom svoje, izgleda da će Frameworks zadržati osnovni dizajn ali izgleda da će i malo da ga ispegla, tako da ćemo valjda svi biti zadovoljni.