čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
Zato većinu stvari kupujem u samo dva dućana gdje poznajem ljude koji rade i još obojica Linux usera a treći BSDovac. Dobri ljudi, ne bi ni mrava pregazili.
- jurastublic
- Spol: M
Izbacili čovjeka s fakulteta jer je prijavio bug
Pupil expelled from Montreal college after finding ‘sloppy coding’
that compromised security of 250,000 students personal data
http://news.nationalpost.com/2013/01/20 ... onal-data/

that compromised security of 250,000 students personal data
http://news.nationalpost.com/2013/01/20 ... onal-data/
"Hodor bre foobar"
- Heisenberg
Ljudi, sto kazete na rukomet? Imamo li ikakve sanse za medalju?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Heisenberg
OptimisticnoBertone je napisao/la:Nemamo
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- kova-ng
Imam dojam da igraju bolje nego za vrijeme Balića, puno su odvažniji i dolaze do izražaja. Samo Kopljar mi nešto zabušava ... danas nije ni jedan zabio, a inače je među najboljim strijelcima.
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
ja iskreno ne znam mnogo o rukometu osim da se igra rukama tako da se ne bi štel miješati u prognoze.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bit će veselje sa Francuzima...njih se jedino Balić nije bojao...a sad smo bez Balića, Lackovića i Štrleka...nadam se da će momci pokazat da imaju muda i da će se potuć sa Galima...drukčije ne ide
- Heisenberg
Problem je sto se nasi prestrase francuza i tu gubimo.. ako se ne varam, Kopljar ih je natrpao na OI masovno.Shicy je napisao/la:bit će veselje sa Francuzima...njih se jedino Balić nije bojao...a sad smo bez Balića, Lackovića i Štrleka...nadam se da će momci pokazat da imaju muda i da će se potuć sa Galima...drukčije ne ide
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
na predavanju iz matke, ispred mene i kolega sedi zgodna treba, a mi se razgovaramo kak dobar kalkulator ima.

stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.