čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Staromodan
Re: čavrljanje
Možda se ne znaju svi koristiti njime.
Osim toga, ako ima više osoba ne može se ta pederušasta pločica razdijelit na sitne listiće pa pokazivati da svatko gleda i divi se.
Još jedna neobičnost je što više ne pričaju da j...
Pričaju o takvim filmovima, ali ne više kako oni to rade.
Možda će tako s vremenom prestati i o ostalome.
To nisu razgovori kad se normalno priča o problemima ili životnim uspjesima, to je preseravanje.
Pita netko i za win kad mu nije jasno.
Osim toga, ako ima više osoba ne može se ta pederušasta pločica razdijelit na sitne listiće pa pokazivati da svatko gleda i divi se.
Još jedna neobičnost je što više ne pričaju da j...
Pričaju o takvim filmovima, ali ne više kako oni to rade.
Možda će tako s vremenom prestati i o ostalome.
To nisu razgovori kad se normalno priča o problemima ili životnim uspjesima, to je preseravanje.
Pita netko i za win kad mu nije jasno.
-
Lutherus
Ma budem ja njima drugi puta kompletan worklog swapanja motora i worklog rezanja maca.Bertone je napisao/la:Jbg .. i nitko ni riječi o kompjutorima ili linuxu .. strašno![]()
Ne, kužim da je netko ponosan i da se želi pohvaliti ali očito pretjerivanje...
Lut .. ma nije .. sad ozbiljno .. da se na okupu nakon pet godina nađe 25 ljudi koji su se nakon završene škole svi zaposlili u zanimanjima za koje su učili i da su imali približno jednake životne putove onda bi zapravo svi imali manje više iste životne priče pa ne bi nikome ništa bilo dosadno i glupo .. ovako njih 20 ima istu životnu priču, a vama 5-oro je to čudno i bedasto no to je normalno i očekivano.
-
Staromodan
Što se tiče računala, nakon samohvale ponekad me pitaju jel imam računalo, a ja onako papagajski (na njihove priče) samo nastavim mahati.
Neke sam pitao šta misle o linuxu, pa oni koji su čuli za njega jako stručno su mi naveli njegove mane.
U redu, razumijem ih, hoće se pred nekim pohvaliti da su uspjeli, a nisu kao ni većina.
Oni koji su uspjeli ti se ne hvale na taj način.
Neke sam pitao šta misle o linuxu, pa oni koji su čuli za njega jako stručno su mi naveli njegove mane.
U redu, razumijem ih, hoće se pred nekim pohvaliti da su uspjeli, a nisu kao ni većina.
Oni koji su uspjeli ti se ne hvale na taj način.
- Heisenberg
Ljude ocito ne zanimaBertone je napisao/la:Jbg .. i nitko ni riječi o kompjutorima ili linuxu .. strašno![]()
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Lutherus
v6 iz accorda u prelude iz `91.Fugu je napisao/la:Iz čega si swapao u kaj?
@Bertone
ni nas 5 nema isti
no najveće iznenađeje je da se dvoje udali a nisu se mogli smisliti. usrednjoj bi najrađe jedno drugog zaklali a sad su već 3 mjeseca u braku i čekaju bebu.
Uf, fale mi te akrobacije.Lutherus je napisao/la:v6 iz accorda u prelude iz `91.
Where there is a gui there's a way.
Eto vidiš da je ipak bilo zanimljivo druženjeLutherus je napisao/la: ni nas 5 nema istitak da na kraju imamo i časnu sestru
![]()
no najveće iznenađeje je da se dvoje udali a nisu se mogli smisliti. usrednjoj bi najrađe jedno drugog zaklali a sad su već 3 mjeseca u braku i čekaju bebu.
Večeras putem do posla, slušam na radiju prepucavanje između crkve i Vlade, što me žešće iznerviralo.
Imam retoričko
pitanje.
Jel utuživo ili "internetski" protupropisno da netko napiše, recimo u potpisu, da mrzi crkvu i da su stvarno pretjerali?
Trebal sam si putem pustit neku glazbu. Šit.
Stvarno su ga popi pretjerali...
Teško mi je ostat pristojan.

Imam retoričko
Jel utuživo ili "internetski" protupropisno da netko napiše, recimo u potpisu, da mrzi crkvu i da su stvarno pretjerali?
Trebal sam si putem pustit neku glazbu. Šit.
Stvarno su ga popi pretjerali...
Teško mi je ostat pristojan.
Where there is a gui there's a way.