čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la Cooleech »

Ccc.. čekaj da dobiješ svoje, pa ćeš vidit kako se mozak zarotira za 180 stupnjeva. Dica su jedino vridno spomena u ovo tmurno doba. ;)
Razumin ovo o kreditima, uređivanjem stana/kuće/žene/pasa/mačke, ali dica su najveće blago!

Ponosni tata jedanaestogodišnjaka. ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ajde svo to kužim, al udaviti nekoga sa time. Baš me zanima kak bi reagirali da im napomenul da je mali oličenje sotone osobno a ne kroz kiseli smješak baš je divan, cijela mama.
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Možda su (p)ostali preseratori.
Najsmješnije mi je kad neki muški počnu o uređenju kuhinje, svaki put kad se vidimo.
Ako još jednom nekog vidim kako iz stražnjeg džepa vadi slike obnavljanja kuće, dvorišta, prašnjavog puta i sličnih gluposti, mislim da ću popiz...
Razumijem i ovo s djecom, lijepo je to, ali nije lijepo kad ih odgaja ulica ili tv.
Ponekad, jako rijetko ali desi se i to, sretnem nekog normalnog, onda ja ko tele u šarena vrata gledam i ne mogu se naviknuti na normalnost.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Meni je u svemu tome najčudniji onaj dio o "vađenju slika". Nemaju li danas svi smartphone pa na njemu pokazuju slike? Ili ti ljudi nemaju za smartphone zbog kredita? szbunjen

Tko još printa slike? :pogled_dolje

Ili ste to mislili figurativno? sopak
shicy

Post Postao/la shicy »

je*o smartphoneove ;)
Lutherus

Ma nije smartphone, na iphonu su bile.
E da i to se naslušal poštene reklame za iphone5 :facepalm
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Lutherus je napisao/la:Sretnem ekipu iz srednje pa popimo kavu. Damn, koliko su dosadni sa tim klincima, kreditima, uređenjem kuhinja, kupaona i spavačih soba :facepalm . Nadam se da nisu svi ljudi u braku toliko dosadni i da ne vuku sa sobom slike od familije sve do 100tog koljena, svih faza renoviranja stana, slike od cucka i auta :facepalm
Jbg .. imao si dosadnu ekipu u razredu :D

Usput nemaš pojma o djeci, ja imam dvojicu sinova i čekam trećeg ili treću, ne cukam slike sa sobom jer tko mi hoće vidjeti djecu dođe mi u goste ili ja odem njemu (za ostale me zaboli), stan sam renovirao kad sam ga kupio prije par godina (i imam još pet rata kredita), u ponedjeljak su me smijenili s dosadašnjeg radnog mjesta pa nisam više ni šef na poslu (što je super) i koristim linux :lol:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Znal sam da bu do ove rasprave jednom došlo. Sit gladnome ne vjeruje.
Zato se bolje razumiju i intenzvnije druže ljudi sličnih životnih faza. Tko nije gradio kuću ili barem uređivao stan, pogotovo svojim rukama, normalno da ne mari za takve razgovore. Slična je stvar i s djecom. Imao sam odličnog prijatelja, ratnog druga, solo igrača. Jednostavno, njegovoj dječačkoj filozofiji, usprkos 45 godina na grbači, nepojmljiva je tolika briga za djecu i dobar krov nad glavom. Udaljismo se.

Mislim da je bolje da se držimo linux-rilejted stvari.
Where there is a gui there's a way.
Lutherus

Da dosadnu. Čudnu. U 1. srednje imali 1 mamu, do 4 ih je bilo 4, od čega jedna drugi puta, nakon 6 mjeseci odmature od 22 cure iz razreda 14 ih bilo udano, sedmero ljudi otišlo na fax, ostalo nas troje. Imamo 2 udovice i 4 rastavljena para. A prošlo tek 8 godina :facepalm
Na 5 godina mature slušal cijelu većer o kreditima, ženama, muževima, dadiljama, vrtićima, automehaničarima, soboslikarima, parketarima, kamatama po bankama i ostalo.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Jbg .. i nitko ni riječi o kompjutorima ili linuxu .. strašno :lol: :lol:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)