a ne mozes sprziti mp3 ce na cd bez tog paketa... niti meni ne trebaju ali ne treba mi niti k3b jer cd ne koristim duuugo vremena ali ako se suse zadrzi na kompu i zatreba nekome da je sve slozeno kako spadaGrof je napisao/la:Iskreno, zbog ovoga uopće nema Packman repo na svom računalu. Što manje 3rd party paketa to veća sigurnost sustava.zole052 je napisao/la:zasto nema kodeka za novu verziju k3b-a? sto ste vi ucinili? downgradeali k3b ili?
ne trebaju mi ti codeci, pa sam tu pošteđen. Ja bih downgrejdao.
openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ovo nema bas veze sa susetom nego kdeom ali ovdje ste svi na kdeu pa onda zasto kada mjenjam ikone u home folderu sve se promjene osim documents i public.html foldera?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne pratim te najbolje. Mijenjaš boju ili icon-theme? Kak god bilo, izlogiraj se, i počisti cache
Kod: Označi sve
$KDEHOME/cache-$HOSTNAME/*Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
ne pomazesumski je napisao/la:Ne pratim te najbolje. Mijenjaš boju ili icon-theme? Kak god bilo, izlogiraj se, i počisti cacheKod: Označi sve
$KDEHOME/cache-$HOSTNAME/*
obrisao foldere i ponovo ih napravio, sada je sve ok
jos jedna stvar koju ne mogu nikako rjesiti... namjestim sat i nakon reboota se opet poremeti pa moram maknuti kvacicu pa apply pa opet staviti kvacicu pa apply

promjenim ja sat u yastu, nadjem neki europski server i sve fino kada ono u windowsima mi pokvarilo sati
polako gubim volju... jos trebam srediti da mogu iskljuciti touchpad i ono kratko smrzavanje pri bootu i jos nesto ako ueleti novo...
i za kraj trebam bumblebee sloziti... recite mi da barem on radi bez problema a ne da slozim nekako sve zivo pa da na kraju skrsim sve sa njime
polako gubim volju... jos trebam srediti da mogu iskljuciti touchpad i ono kratko smrzavanje pri bootu i jos nesto ako ueleti novo...
i za kraj trebam bumblebee sloziti... recite mi da barem on radi bez problema a ne da slozim nekako sve zivo pa da na kraju skrsim sve sa njime
touchpad isključuješ dodatkom Synaptiks 
On ti može isključiti touchpad ako je uključen miš, pa čim ištekaš miš, tochpad se automatski uključuje
On ti može isključiti touchpad ako je uključen miš, pa čim ištekaš miš, tochpad se automatski uključuje
je sjetio sam se to u trenutku pisanja ali majke ti za dovesti do zadovoljavajuceg stanja ovaj suse trebaju dani... pojeo mi je zivce i volju (da mi je to zadnji problem bilo bi super...)Grof je napisao/la:touchpad isključuješ dodatkom Synaptiks
je ono sto radi radi dobro ali toliko sitnica ne radi ili fali da je strasno
idem popiti kavu i zapaliti cigar pa cu odluciti da li da ga pregazim
vi'iš ti ovog zole...nikad zadovoljan