Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
- zagortenay
Launcheri su icon-only-task-manager widget.Kad otvoriš neku aplikaciju right-click i show launcher when not running.A svijetlo oko prozora ti je oxygen tema.Opališ onu komandu što sam ja spominjao i odeš u window decoration i izabereš qtcurve decoration.hrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
No pain,no pain!
http://i.imgur.com/zmPFLc6.pnghrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
Makni kvačice
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Štima to s "show a launcher when not running", ali to onda čim imaš jednu instancu više ne možeš iskoristiti. Za razliku od toga, tu imam ikonu (launcher) Dolphina, koja je nešto veća od tog prvo spomenutog launchera, i mogu normalno s njom pokretati instanci koliko želim.zagortenay je napisao/la:Launcheri su icon-only-task-manager widget.Kad otvoriš neku aplikaciju right-click i show launcher when not running.A svijetlo oko prozora ti je oxygen tema.Opališ onu komandu što sam ja spominjao i odeš u window decoration i izabereš qtcurve decoration.hrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
Super, hvala puno!sumski je napisao/la:http://i.imgur.com/zmPFLc6.pnghrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
Makni kvačice
Dodaj quicklanch plasmoid na panel, onda desni klik na njega, i dodaš launchere po željihrc je napisao/la: Štima to s "show a launcher when not running", ali to onda čim imaš jednu instancu više ne možeš iskoristiti. Za razliku od toga, tu imam ikonu (launcher) Dolphina, koja je nešto veća od tog prvo spomenutog launchera, i mogu normalno s njom pokretati instanci koliko želim.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Kako sam to previdio... :/ Hvala puno još jednom!
- zagortenay
Štima to s "show a launcher when not running", ali to onda čim imaš jednu instancu više ne možeš iskoristiti. Za razliku od toga, tu imam ikonu (launcher) Dolphina, koja je nešto veća od tog prvo spomenutog launchera, i mogu normalno s njom pokretati instanci koliko želim.hrc je napisao/la:zagortenay je napisao/la:Launcheri su icon-only-task-manager widget.Kad otvoriš neku aplikaciju right-click i show launcher when not running.A svijetlo oko prozora ti je oxygen tema.Opališ onu komandu što sam ja spominjao i odeš u window decoration i izabereš qtcurve decoration.hrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
Ako hoćeš novu instancu middle click!!
No pain,no pain!
- zagortenay
Štima to s "show a launcher when not running", ali to onda čim imaš jednu instancu više ne možeš iskoristiti. Za razliku od toga, tu imam ikonu (launcher) Dolphina, koja je nešto veća od tog prvo spomenutog launchera, i mogu normalno s njom pokretati instanci koliko želim.hrc je napisao/la:zagortenay je napisao/la:Launcheri su icon-only-task-manager widget.Kad otvoriš neku aplikaciju right-click i show launcher when not running.A svijetlo oko prozora ti je oxygen tema.Opališ onu komandu što sam ja spominjao i odeš u window decoration i izabereš qtcurve decoration.hrc je napisao/la:Lijepa tema. Reci molim te kako postaviš launchere u panel? I ako itko zna kako se isključi ono plavo svijetlo oko prozora?
Ako hoćeš novu instancu middle click!!
No pain,no pain!
A ak imaš touchpad?