Humor, šaljive slike/video...

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

hrc
Spol: M

Re: Humor, šaljive slike/video...

Post Postao/la hrc »

slika
tinche
Spol: Ž

Post Postao/la tinche »

hrc je napisao/la:slika
:lulz
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Evo humora na moj račun:

nisam čuo ni jednu pjesmu ET-a. Tek sam prije godinu dana saznao tko je Crvena jabuka, i općenito ne znam gotovo ni jedan bend ili pjevače, i nisam u stanju prepoznati veliku većinu pjesama koje spadaju u "opću kulturu". Poznavanje zemljopisa Hrvatske i susjendih zemalja mi je još gore, i trenutno nisam siguran točno gdje su na mapi čak ni glavni otoci (recimo ne znam di je Hvar, na sjeveru ili jugu Jadrana) itd.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mist

Post Postao/la mist »

Razumljivo za ET, nije da si tu ostao prikraćen za nevjerojatno muzičko iskustvo. :-D
A kako se to dogodi? Kako uspiješ izbjeći? Ja se trudim izbjeći neke stvari ali bezuspješno (Rozga i Magazin, radio na poslu... :( )
Those who stand for nothing fall for anything.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ne znam kako se to desilo. Rozga i Magazin su mi poznati samo jer sam čuo za njih, ali ne znam ni jednu njihovu pjesmu. Jelenu rozgu bi mogao fizički prepoznati, ali ove iz magazina ne bih.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mist

Post Postao/la mist »

shrike je napisao/la:ali ne znam ni jednu njihovu pjesmu.
Lucky bastard :lol:
Ono što je zajedničko Rozgi i ovoj iz Magazina jest:
a) obje mekeću
b) često sviraju po Istri
c) na radiju najavljuju koncerte koristeći najmeketavije dijelove pjesama :place
Those who stand for nothing fall for anything.
shicy

Post Postao/la shicy »

Ja sam ti bila priljepak, obmana i kopija, u tvom srcu samo bižuterija xD
i ona Iz kolica vire dica :D
traume od CMC-a xD
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

shrike je napisao/la:Evo humora na moj račun:

nisam čuo ni jednu pjesmu ET-a. Tek sam prije godinu dana saznao tko je Crvena jabuka, i općenito ne znam gotovo ni jedan bend ili pjevače, i nisam u stanju prepoznati veliku većinu pjesama koje spadaju u "opću kulturu". Poznavanje zemljopisa Hrvatske i susjendih zemalja mi je još gore, i trenutno nisam siguran točno gdje su na mapi čak ni glavni otoci (recimo ne znam di je Hvar, na sjeveru ili jugu Jadrana) itd.
To oskudno poznavanje geografije mi je nešto poznato, i nakon sad 20 godina još uvijek ne znam ta sva sela gdje su, svi se čude kako ne znam a meni to normalno, nikada mi nije bilo potrebno i ne znam, isto tako za te gradove i to, na kojoj su strani svijeta, sumnjam da mi ikada može biti korisno. I to me sada podsjetilo na seriju Sherlock, u jednoj epizodi bude nešto u novinama ili tako nešto o svemiru i kaže Sherlock Jamesu da nije znao da se Zemlja vrti oko Sunca jer mu nikada nije trebalo.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
shicy

Post Postao/la shicy »

trebalo mu je, više manje za život, ali ajde...neću pilat :D
slika
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

PunkBastard je napisao/la:isto tako za te gradove i to, na kojoj su strani svijeta, sumnjam da mi ikada može biti korisno.
O, itekako može :D To obično tako bude upravo s tim stvarima za koje misliš da ti nikad neće trebati - baš ti one zatrebaju u nekom ključnom trenutku :hihi
Ali dobro, ne bi se trebao loše osjećati zbog toga jer sigurno postoji nešto drugo u čemu si jako dobar, a o čemu netko drugi nema pojma. Tako ja recimo, geografiju imam u malom prstu, ali zato sam za fiziku totalni retard rofl
Zaključano