Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video...
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- PunkBastard
Game of Thrones spoiler za sljedeću sezonu:

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
http://www.damnyouautocorrect.com/
Ova stranica. A ono, ima ih smiješnih.
Međutim, zašto autocorrect ispravlja točno napisane riječi i zašto ga ljudi puštaju upaljenog ak ih dovodi u situaciju da kažu mami: Wanna take my new penis out for a ride?
Ova stranica. A ono, ima ih smiješnih.
Međutim, zašto autocorrect ispravlja točno napisane riječi i zašto ga ljudi puštaju upaljenog ak ih dovodi u situaciju da kažu mami: Wanna take my new penis out for a ride?
Those who stand for nothing fall for anything.
- Abzeenth
- Site Admin
Mislim da on ne funkcionira tako da ispravlja, već da nadopunjava tj. dovrši riječ umjesto tebe kad ju započneš pisati. Autocomplete. Na nekim mjestima se tako zove. Možda zapravo ima obje funkcije. Ti počneš tipkati "lin" i onda ti on predloži riječi "linux", "lingvistika", "linoleum", i onda valjda ti ljudi u brzini tipkanja samo odaberu prvu predloženu, a to često ne bude ona koju su htjeli.mist je napisao/la:Međutim, zašto autocorrect ispravlja točno napisane riječi i zašto ga ljudi puštaju upaljenog ak ih dovodi u situaciju da kažu mami: Wanna take my new penis out for a ride?
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ne, bas ti zamjeni rijec nakon kaj ju napises.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
OK, a zašto to radi? Ako je ispravno napisana riječ, npr pens, zašto ju mijenja u penis? To se često događa koliko vidim.Medojedni jazavac je napisao/la:Ne, bas ti zamjeni rijec nakon kaj ju napises.
Možda je onaj tko je pisao program/skriptu ili što već za autocorrect bio malo ugrožen .. ili mu se nešto drugo motalo po pameti kad je došao do penisa 
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ne znam iskreno. Cital sam da ima veze s tim kolko ljudi promjene koju rijec, ili kolko ju cesto piseju i to se synca sa nekom bazom.
Ja sam ugasil odma prvi dan.
Ja sam ugasil odma prvi dan.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
E pa to, ljudi su se doveli u situacije da predlažu seks poslovnim partnerima, da govore da su stavili penis juice u obrok, da si diraju mamu, da si žele dirati tatu... Zašto si ne isključe ako im to radi? Meni smiješno čitati ovak iz dosade, ali ja se sigurno ne bi stavila u situaciju da kažem mami da želim black cocks for dinner.Medojedni jazavac je napisao/la: Ja sam ugasil odma prvi dan.