Burek je prirodna zajednica tjesta i mesa!
Zeljanice, sirnice i ostale anomalije i neprirodne zajednice tjesta i zelja, tjesta i sira, tjesta i tjesta izvolite jesti u svoja 4 zidia. To nije burek!
zole052 je napisao/la:opet filozofirate oko bureka od sira
Pa ne želimo živjeti u bolesnoj državi u kojoj se perverzije poput egzibicija sa sirom i višnjom zove burekom. Mislim, što je sljedeće? Pršut od soje?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike je napisao/la:Mislim, što je sljedeće? Pršut od soje?
Zovite vi to kako hoćete, za mene je burek i sa sirom (najbolji) i s mesom i tako dalje. Nisu to Bosanci izmislili pa da sada prodaju kako börek ne može biti ni s čim drugim.
shrike je napisao/la:Mislim, što je sljedeće? Pršut od soje?
Zovite vi to kako hoćete, za mene je burek i sa sirom (najbolji) i s mesom i tako dalje. Nisu to Bosanci izmislili pa da sada prodaju kako börek ne može biti ni s čim drugim.
Ccccc šta sve neš od današnje mladosti čut, pa nije ni čudo da svit ide kvragu
Ne znam Šta vi filozofirate odite u Bosni tražit Burek od sira pa nek vam se smiju! Lol
Jedan i jedini od mesa to što mi i kebab zovemo ono što nije kebab govori samo o nama
To što su bosanci počeli bureku od sira govoriti sirnica je njihova stvar. Ja to poštujem i zbog toga im se ne smijem. Ali zašto bih ja trebao to prihvatiti?
Nek se oni smiju koliko hoće, njihov problem. Ali da ću pop***ti tu priču...
Zadnja izmjena: hrc, dana/u 21 lip 2013, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
meema je napisao/la:Ne znam Šta vi filozofirate odite u Bosni tražit Burek od sira pa nek vam se smiju! Lol
oces da odem u pekaru na povratku s posla pa da narucim u pekari sirnicu pa da ti uslikam sto sam dobio... pa cu onda prosetati u drugu pekaru i naruciti burek pa da vidis sta sam tu dobio...
ja ne zivim u bosni nego u hrvatskoj
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.