Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Čuva baba travu.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Inace, ima zanimljiva stvar oko vremena kad ides spavat i kad se budis.
Fora je da kad spavas prolazis kroz odredjene stadije, i ak se probudis dok si duboko u nekom stadiju budes imal osjecaj nenaspavanosti kolko god dugo spaval. Zato postoje stvari tipa ovaj link dolje koji otprilike kalkuliraju kad da si namjestis sat za budjenje ak znas kad budes isel spat.
http://sleeptiming.com/
Fora je da kad spavas prolazis kroz odredjene stadije, i ak se probudis dok si duboko u nekom stadiju budes imal osjecaj nenaspavanosti kolko god dugo spaval. Zato postoje stvari tipa ovaj link dolje koji otprilike kalkuliraju kad da si namjestis sat za budjenje ak znas kad budes isel spat.
http://sleeptiming.com/
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- calisto053
- Moderator

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- PunkBastard
to mi je nešto poznato.calisto053 je napisao/la:
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
to nije smješno!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Naravno da nije, pogotovo ovi neodlučni koji kad na kraju popuše .. grintajushrike je napisao/la:to nije smješno!