Nije džaba ona: "Keep it simple, stupid!"
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
vise sjaji kde na bolo kojoj distriShicy je napisao/la:hehehe, nije ovo ubuntu da se mora sjajit
ovde je bitno da radi![]()
malo samo zbio šalu, ne hoteć' nikog povrijedit
nego ova obicna xfce bijela tema mi nikada nije sijela... barem nisam nasao wallpaper na koji bi lijepo stajala
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma KDE je prelip i sjajan i sve...cili dan bi moga samo buljit u njega i ništa ne radit 
istina... ali opet usreci covjeka gledati u nesto lijepo dok radiShicy je napisao/la:ma KDE je prelip i sjajan i sve...cili dan bi moga samo buljit u njega i ništa ne radit
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
za to mi slika cure služi 
pa di je... stavi je na desktop da i mi uzivamoShicy je napisao/la:za to mi slika cure služi
0 bodova 
ona je samo moja mala
ona je samo moja mala
škrticaShicy je napisao/la:0 bodova
ona je samo moja mala