To je skraćena verzija... pih!mist je napisao/la:jedan stari, ali meni uvijek smiješan...
visili medo i zeko jedan dan u šumi, krepivali od dosade. šta će, šta će, kaže zeko: medo, ajmo mi prebit vuka. kaže medo: neloša ideja, ali... zašto? moramo imati neki razlog. kaže zeko: pa... zato jer nema kapu! i idu oni šumom, sretnu vuka, zeko sav sretan: vuče! di je kapa? vuk gleda lijevo, desno, tko tu koga, kakva kapa, a zeko: medo! mlati!
drugi dan, opet, medo i zeko vise, dosadno, vrište od dosade, kaže opet zeko: ajmo mi opet prebit vuka! kaže medo: a zašto? kaže zeko: pa ajmo opet zbog kape. i njih 2 opet kroz šumu, nalete na vuka, zeko opet sav sretan: vuče! a di je kapa? vuk unezvjereno gleda, a zeko: medo! mlati!
treći dan opet ova dva crkavaju, i opet zeko predloži da prebiju vuka. na to će medo: pa dobro, al moramo smislit neki bolji razlog, i kreten bi već naučio da nosi kapu. kaže zeko: pa... zbog cigareta! sigurno neće imat cigarete. međutim, čula sve to lija iza grma i sažalila se nad jadnim vukom i brže-bolje trč i ispriča sve vuku.
i tako, krenu medo i zeko kroz šumu, nalete na vuka, a on će: di ste dečki, šta ima, jeste za cigaretu? evo ima, marlboro, ronhill, walter wolf, filter160, koju god želite...
a zeko će: vuk! a di je kapa???
Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
- Davor
- Spol: M
- Kontakt:
Ide zeko šumom po Sljemenu,odjednom podignu glavu i ugleda jastreba iznad sebe kako leti unataške.Zeko ga upita: -Hej,što se događa?Zašto letiš unatraške?-Promjene,zeko,promjene!Zar nisi čuo da smo ušli u Europsku uniju?Sad letim kako god hoću,unatraške,gore,dole...ma predivno!"Nastavi zeko dalje kad ugleda i druge ptice kako lete unatraške:-Hej,što se događa?Zašto letite unatraške?Neka od ptica mu dobaci:Promjene,zeko,promjene!Zar nisi čuo da smo ušli u Europsku uniju?Sad letimo kako god hoćemo,unatraške,gore,dole...ma predivno!"Odluči i zeko da ide unatraške,ide taman kad je pomislio kako je to super,naleti na vuka koji ga zguzi odpozada.Malo poslije zeko bolno upita ptice na nebu:-Hej,kakve su to promjene?I ja sam išao unatraške ali sam najeb*o?"Ptice se počeše smijat:
-Zeko,budalo,promjene su za nas gore a ne za vas dole!
Jedan iz života.. promjene su i za nas dole, ali ne nabolje.Davor je napisao/la:Ide zeko šumom po Sljemenu,odjednom podignu glavu i ugleda jastreba iznad sebe kako leti unataške.Zeko ga upita: -Hej,što se događa?Zašto letiš unatraške?-Promjene,zeko,promjene!Zar nisi čuo da smo ušli u Europsku uniju?Sad letim kako god hoću,unatraške,gore,dole...ma predivno!"Nastavi zeko dalje kad ugleda i druge ptice kako lete unatraške:-Hej,što se događa?Zašto letite unatraške?Neka od ptica mu dobaci:Promjene,zeko,promjene!Zar nisi čuo da smo ušli u Europsku uniju?Sad letimo kako god hoćemo,unatraške,gore,dole...ma predivno!"Odluči i zeko da ide unatraške,ide taman kad je pomislio kako je to super,naleti na vuka koji ga zguzi odpozada.Malo poslije zeko bolno upita ptice na nebu:-Hej,kakve su to promjene?I ja sam išao unatraške ali sam najeb*o?"Ptice se počeše smijat:
- Suko
- Site Admin
Dolazi Papa u posjet Hrvatskoj i na aerodromu ga dočeka limuzina s vozačem. Papa šapne vozaču:
- Slušajte, prijatelju, u Vatikanu mi ne daju da vozim, a ja bih rado malo sjeo za volan, pa ako nije problem...
Papa se prebaci za volan, a vozač sjedne otraga. Krenu oni, a Papa raspalio po gasu. Zaustavi ih presretač. Papa spusti staklo, policajac pozdravi i otrči do radiostanice.
- Alo, šefe, zaustavio sam jednog koji je vozio preko dvjesto, ali ne znam što da radim.
- Kako ne znaš, oderi!
- Ama, ne ide, šefe, previsoka faca.
- Da nije gradonačelnik?
- Ma, ne. Viši.
- Župan?
- Ma, viši.
- Da nije ministar?
- Ma, još viši!
- Pa nije valjda predsjednik?
- Ma, još viši!
- Pa koji je onda!?
- Šefe, ja mislim da je to glavom Bog.
- Ma kako to misliš, Bog?
- Pa, kome bi drugom Papa bio vozač?!
- Slušajte, prijatelju, u Vatikanu mi ne daju da vozim, a ja bih rado malo sjeo za volan, pa ako nije problem...
Papa se prebaci za volan, a vozač sjedne otraga. Krenu oni, a Papa raspalio po gasu. Zaustavi ih presretač. Papa spusti staklo, policajac pozdravi i otrči do radiostanice.
- Alo, šefe, zaustavio sam jednog koji je vozio preko dvjesto, ali ne znam što da radim.
- Kako ne znaš, oderi!
- Ama, ne ide, šefe, previsoka faca.
- Da nije gradonačelnik?
- Ma, ne. Viši.
- Župan?
- Ma, viši.
- Da nije ministar?
- Ma, još viši!
- Pa nije valjda predsjednik?
- Ma, još viši!
- Pa koji je onda!?
- Šefe, ja mislim da je to glavom Bog.
- Ma kako to misliš, Bog?
- Pa, kome bi drugom Papa bio vozač?!
- Cooleech
- Moderator
- Privitak/ci
-
- 20130607_072521.jpg
- E, baš to sam i ja htio reći..
- (220.79 KiB) Preuzeto 297 puta.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
Slamd64
Jest konfuzno ali kad detaljnije procitas par puta bude ti jasnije.
- Cooleech
- Moderator
Ma, normalno, ali ovako na prvu baš je wtf.Slamd64 je napisao/la:Jest konfuzno ali kad detaljnije procitas par puta bude ti jasnije.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator
*** UPOZORENJE!!! ***
NE OTVARATI AKO IMATE OSJETLJIV ŽELUDAC ILI TRENUTNO JEDETE!!!
http://cdn.acidcow.com/pics/20091130/disgusting.gif
- PunkBastard
wtf!Cooleech je napisao/la:*** UPOZORENJE!!! ***
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.