aj aj samo navali i rjesi sto mozes... ono na sto ne mozes utjecati pusti i ne zamaraj se oko togaShicy je napisao/la:znan šta mi fali, ali to ne mogu dobit trenutno
treba pozavršavat tekuće obaveze, a one me koče i guše...i onda se vrtiš u krug...
ali, i to će se riješit, onda ću poslat u pm sve i svašta i onda ćemo živnit malo
možda
Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
tako treba... sada cekamo da promjenis tu mrgud mica macu (avatara)Shicy je napisao/la:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.

Shicy je napisao/la:
(najjače mi je kada pojede crva i kaže "it tastes like chicken".. a di je on to piletinu jeo, u KFC-u?)
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
I crni humor je humor...

hrc je napisao/la:I crni humor je humor...
Nema veće religije od istine!