Linux i kuhanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

calisto053
Moderator
Spol: M

Re: Linux i kuhanje

Post Postao/la calisto053 »

Meraba! :gladan
I treba da je ljuto! Dobit ces jos bolju stvar ako tijesto namazes ajvarom, a ne ketchupom, a sir naribas da se ravnomjerno rastopi (uzmi komad Goude ili sl.). A sunka, a ljuta kobasica, a feferoni, a gljive, maslinne, origano, jaje, vrhnje, ajme!

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
hrc

Post Postao/la hrc »

Kuhali smo s frendicom u srijedu.. ja sam bio zadužen za meso i brokolicu, a ona za kuskus i gljive.

slika slika
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

pizza sa ajvarom umjesto kečapom! Koja pregenijalna ideja! a korica bi na rubu mogla biti punjena špekom, sa time da bi se na nju dalo nabaciti kulena, pršuta, sira, raznih gljiva i fererona! hm. hm.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hrc

Post Postao/la hrc »

A ček Slamd jel to treba biti pizza? Hm... svakako preporučujem pelate (ali pazi koliko stavljaš, da ne bude premalo pa bude suho, a niti previše pa da se tijesto kuha) umjesto ketchupa. Iako je to sve stvar ukusa. Isto bih stavio ribani sir, Eidam ili Podravec, umjesto ove tvoje kombinacije. Ali opet kažem - ako je tebi ukusno :thmb-up
calisto053
Moderator

Re: Odg: Linux i kuhanje

shrike je napisao/la:pizza sa ajvarom umjesto kečapom! Koja pregenijalna ideja! a korica bi na rubu mogla biti punjena špekom, sa time da bi se na nju dalo nabaciti kulena, pršuta, sira, raznih gljiva i fererona! hm. hm.
Fak jea! Nisi ni ti od jucer! ;)
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Podsjetili ste me na Fringe i - At this point, would anything really surprise you? - Bacon flavoured pudding! That would surprise me...
Those who stand for nothing fall for anything.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

@calisto efendija, hvala na savjetu :D
budem iduci put i to probao, kad budem imao prilike :D
@shrike meni bilo dosta ovih nekakvih savjeta po coolinariki pa sam probao nesto smuckati na svoj nacin.
@hrc ma eto zurilo mi se, pa sam napravio jednu brzinsku, doduse ostalo je posla za kasnije :D
nisam imao sve sastojke pa sam morao nesto improvizovati. Eto npr umjesto gaude je isao ovaj dimljeni trapist i chedar, kecap sam kombinovao sa meksickom salsom, takodjer ni tijesto nije standardno :D
calisto053
Moderator

Ucenje svakog sustava je najbolje "from scratch" ;)
Sam kompajliras dijelove i razmisljas o finim zavisnostima, ali obavezno radi screenshotove ili barem biljeske za sebe. Kad sve slozis, ponudi zajednici na testiranje na RC-u kako bi popravio bugove za final verziju :D
Napravit cemo mi stable repo od tvog testinga, a s vremenom ces postat oldstable ;)

PS: za pizzu je totalno nevazno kakvog je sir okusa, samo je vazno da se topi (Ementaler je bljutav pa ga posoli, a sir u listicima izbjegavaj; sto je slijedece, sir u spreju ko u Americi?!).
Salama - sto gora, to bolja (neka masna i jeftina sunka za pizzu). Razbij i jedno jaje pa ga zapeci na oko

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
hrc

Post Postao/la hrc »

calisto053 je napisao/la:Salama - sto gora, to bolja (neka masna i jeftina sunka za pizzu)
S ovime se ne bih složio...
calisto053 je napisao/la:Razbij i jedno jaje pa ga zapeci na oko
S ovime se slažem! Dodaj i crveni luk gore mm ) I poslije vrhnja ))))
calisto053
Moderator

Re: Odg: Linux i kuhanje

hrc je napisao/la:S ovime se ne bih složio...
Na jednu polovicu stavi jeftinu sunku za pizzu, a na drugu purecu deluxe sunku pa usporedi
Odgovori