ali, na mom laptopu, koji nije neka luda zvijer, oSUSE radi dosta brzo
naravno, kad bi se išlo testirati na što više različitih računalai laptopa, dobili bismo dosta relevantne rezultate
Moderator/ica: Moderatori/ce
Istinastefan je napisao/la:Mislim da smo manj-više svi na "vi" sa većinom distribucija. Ili, bolje rečeno, samo smo sa jednom, eventualno dvije, na "ti".
Ne računam tu razne derivate koji se nazivaju distribucijama...
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
nisam probavao gnome3. Ali trebao bi raditi ok. No mislim da nije puno laksi od kde-a. mozda xfce?Grof je napisao/la:Pitanjce:
Kako e sređen Suse s GNOME-om? Moram tastu zamjeniti Mint koji radi grde probleme s Chrome/Chromium broswerom, koji puca na sve strane, izbacuje GTK greške u pozicioniranju prozora i ne radi flash (stalno javlja kako je zastario) - svi pokušaji da to sredim ručno, propali su i ne da mi se više s bugovitim Ubuntuovim nasljeđem zavitlavati. Sve mi kante imaju odnedavno Suse koji radi besprijekorno.
Kanta je slabašna, pa KDE ne dolazi u obzir, ali Gnome ili moguće nešto druge već da.