Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Što čitate @ the moment?
@bertone Eh, vi niste svjesni u kakvom vremenu zivite i sto je sve pred nama. 
- PunkBastard
@suko, ti isto kao i ja jedva čekaš da sve krene i da napokon postane malo zanimljiviji život, a?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Itekako sam svjestan
.. klinci su mi bolesni već tri tjedna i pucam po šavovima od nespavanja, a znanost samo čeka da eksplodira i da nas sve potruju 
- Suko
- Site Admin
Bome, trenutno mi je život turbo zanimljiv. Jedva stignem sve konce pohvatati. Dosta mi je i ovako. Ne znam kud bi s još dodatnim događanjima.PunkBastard je napisao/la:@suko, ti isto kao i ja jedva čekaš da sve krene i da napokon postane malo zanimljiviji život, a?
@bertone Ajde, zima je. Normalno da su klinci bolesni. Bit će to sve ok u proljeće.
- oldman
@ Suko, a jesi li onda pročitao "Ljudsku devoluciju" od Michaela Crene? 
- Suko
- Site Admin
Nisam. Hvala na preporuci. Potražiti ću ju svakako.oldman je napisao/la:@ Suko, a jesi li onda pročitao "Ljudsku devoluciju" od Michaela Crene?
Al', devoluciju svakodnevno svjedočim. Mozak je skupa stvar da bi ostao neiskorišten. Prirodno je da se tijekom evolucije neiskorišten organ smanjuje i nestaje. Tako je i s našim mozgom.
- Heisenberg
Informaticar starog kova - Kristijan Miric
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Bio je na književnom festivalu u Zadru. Tip je skroz otkačen i zarazi te humorom. Nažalost, cijena knjige nije nimalo smiješna. Ostajem pri online čitanju njegovih dogodovština.Heisenberg je napisao/la:Informaticar starog kova - Kristijan Miric
Nema veće religije od istine!
- Heisenberg
Naisao sam na knjigu u lokalnoj knjiznici pa rekoh: zasto ne procitat. Ako se ne varam, netko je objavljivao slicne linkove na forumu.dupin je napisao/la: Bio je na književnom festivalu u Zadru. Tip je skroz otkačen i zarazi te humorom. Nažalost, cijena knjige nije nimalo smiješna. Ostajem pri online čitanju njegovih dogodovština.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Knjiga je zapravo samo ukoričavanje tekstova koje je prethodno objavio na svom blogu. Evo ti link!Ako se ne varam, netko je objavljivao slicne linkove na forumu.
Nema veće religije od istine!