Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

ante003
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la ante003 »

Davor je napisao/la:Pomoć filmoljupci!

Moja obitelj već dva dana razbija glavu kako se zove film... radnja je tipa: radio postaja na nekom brodiću, plove po moru i emitiraju a murja ih traži al nemre najti ????????? :sokiran (grupa entuzijasta kojima vlada brani emitiranje pa plove morem imaju kontakt sa slusateljima i svi ih podrzavaju)
the boat that rocked ;)
madone

Post Postao/la madone »

Ajde kad vam ide, ko klinac sam gledao neki film pojma nemam kak se zove a volio bi ga ponovo pogledat.
Ovog se sjećam; Amerika, šezdesete, neki luđak(pandur) parkiran u zasjedi na brežuljku čeka da naiđe auto da bi ga izgurao sa ceste u provaliju. I tako ubija kroz cijeli film.... ali pojavi se neki lik sa bubom nabrijanom do bola koji ga nakraju zajebe i izgura sa ceste.
Davor
Kontakt:

Post Postao/la Davor »

ante003 je napisao/la:

Moja obitelj već dva dana razbija glavu kako se zove film... radnja je tipa: radio postaja na nekom brodiću, plove po moru i emitiraju a murja ih traži al nemre najti ????????? :sokiran (grupa entuzijasta kojima vlada brani emitiranje pa plove morem imaju kontakt sa slusateljima i svi ih podrzavaju)
the boat that rocked ;)

Zahvaljujem.. :thumbs
shicy

Post Postao/la shicy »

madone je napisao/la:Ajde kad vam ide, ko klinac sam gledao neki film pojma nemam kak se zove a volio bi ga ponovo pogledat.
Ovog se sjećam; Amerika, šezdesete, neki luđak(pandur) parkiran u zasjedi na brežuljku čeka da naiđe auto da bi ga izgurao sa ceste u provaliju. I tako ubija kroz cijeli film.... ali pojavi se neki lik sa bubom nabrijanom do bola koji ga nakraju zajebe i izgura sa ceste.
ja se sićam scene iz jednog filma, slična tematika...lik vozi kamion i usporava auto iza sebe, a kad ga ovaj pređe, kamionđija mu se "nalipi na guzicu" i ide ga gurnit sa ceste...
jjj

Post Postao/la jjj »

Shicy je napisao/la: ja se sićam scene iz jednog filma, slična tematika...lik vozi kamion i usporava auto iza sebe, a kad ga ovaj pređe, kamionđija mu se "nalipi na guzicu" i ide ga gurnit sa ceste...
To pomalo zvuči kao Duel.
Markec

Post Postao/la Markec »

Mental (2009)
imdb http://www.imdb.com/title/tt1245695/
opis na hrvatskome http://foxlife.foxchannels.rs/show/30/Mental/

Na prvi pogled se čini serija kao svaka druga serija u kojoj su doktori itd. A ova mi je puno zanimlivija, zato jer psihijatar želi razumjeti i pomoči pacijentima a u stvarnosti bi doktori brzo napisali dijagnozu i odma šopali nekim lijekovima. Preporuka za one koji traže nešto novo zanimlivo :)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Pogledal jučer Edit i ja.
nije loše ali trebalo bi još doraditi
gušter

Post Postao/la gušter »

Davor je napisao/la:
ante003 je napisao/la:

the boat that rocked ;)

Zahvaljujem.. :thumbs
..također interesantan film, volim filmove o ekipi koje se opire represivnom aparatu :D
ante003

Post Postao/la ante003 »

Jeste pogledali film Moon ?
Isplati se pogledati.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ante003 je napisao/la:Jeste pogledali film Moon ?
Isplati se pogledati.
Meni je super... nekima nije li eto na imdb-u je vecini super tako da postoji velika vjerojatnost da ce biti i tebi :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori