Piše u tablici da sam jdnu već preuzeo (a nisam), a što je s drugom?
[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Re: [NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Kak da ja preuzmem svoje majce
? s kim to moram izdogovarat?
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
ajde se malo ohladi.ipernar je napisao/la:Kak da ja preuzmem svoje majce? s kim to moram izdogovarat?
Majce nisi mogao preuzeti jer još nisu niti napravljene. Na sastanku forumaša na kojem si i bio dogovarali smo da će Nicky otići po njih u RI, nakon toga je Nicky to i potvrdila u jednom od postova ove teme.
Dakle, kada ih Nicky donese iz RI u ZG, dogovoriti ćemo se ovdje kako i gdje ih preuzeti od nje. ako ti to kao način isporuke više ne odgovora, reci mi, pa ćeš doplatiti poštarinu i poslati ćemo ti poštom
Ovo što si vidio u tablici je samo oznaka da li se šalje poštom ili je osobno preuzimanje u ZG od Nicky. (BTW i to piše u notici na zaglavlju te kolone, samo treba strelicom miša doći do tamo
..opa, radi se, neka neka, šta je ono na situ od kursora, metalllica, daj ako već mora band neka bude lamb of god 
to sam namjerno slikao priprema gotova možete slobodno naručiti ima ovdje metalacagušter je napisao/la:..opa, radi se, neka neka, šta je ono na situ od kursora, metalllica, daj ako već mora band neka bude lamb of god
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
gušter je napisao/la:..opa, radi se, neka neka, šta je ono na situ od kursora, metalllica, daj ako već mora band neka bude lamb of god
Jel ti to nas prcaš maloipernar je napisao/la:Kak da ja preuzmem svoje majce? s kim to moram izdogovarat?
zole052 je napisao/la
- glaskoncILLa
zeznuli ste pernara za 60 kuna i jos ga sad zajebavate da ce majice doci u zagreb, pa mislim stvarno.. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zar i ti s.................... ...............glaskoncILLa je napisao/la:zeznuli ste pernara za 60 kuna i jos ga sad zajebavate da ce majice doci u zagreb, pa mislim stvarno..
zole052 je napisao/la
..znači sprema se za koncert, neka, ja ću u majici lzs na koncert, a kad se oznojin onda ću obuć na logdomi je napisao/la:to sam namjerno slikao priprema gotova možete slobodno naručiti ima ovdje metalacagušter je napisao/la:..opa, radi se, neka neka, šta je ono na situ od kursora, metalllica, daj ako već mora band neka bude lamb of god
Hehe, ja sam na U2 koncert išao u LZS majici! (njihova i naša misija imaju dodirnih točaka)gušter je napisao/la:..znači sprema se za koncert, neka, ja ću u majici lzs na koncert, a kad se oznojin onda ću obuć na logdomi je napisao/la:to sam namjerno slikao priprema gotova možete slobodno naručiti ima ovdje metalacagušter je napisao/la:..opa, radi se, neka neka, šta je ono na situ od kursora, metalllica, daj ako već mora band neka bude lamb of god