[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: [NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)

Post Postao/la Grof »

Soul_Sample je napisao/la:ja sam uplatio, al pošto sam prebacivao direkt sa svog računa na ovaj za majice, u uplati mi ne piše poziv na broj. tj redni broj majice. žena mi rekla da to ne mora pisat jer i tak piše od koga je uplata. imam uplatnicu tu pa ću ju slikat ko dokaz ak treba, al ono, imam i 2 svjedoka (jjj i Abzeenth su bili sa mnom). i tak... :D
A čekaj su jjj i Azbeneth platili isto?

Ljudi, please, piše u majlu da Vas molimo da nam e-mailom potvrdite uplatu, tako je možemo evidentirati u tablici :)
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Grof je napisao/la:
Soul_Sample je napisao/la:ja sam uplatio, al pošto sam prebacivao direkt sa svog računa na ovaj za majice, u uplati mi ne piše poziv na broj. tj redni broj majice. žena mi rekla da to ne mora pisat jer i tak piše od koga je uplata. imam uplatnicu tu pa ću ju slikat ko dokaz ak treba, al ono, imam i 2 svjedoka (jjj i Abzeenth su bili sa mnom). i tak... :D
A čekaj su jjj i Azbeneth platili isto?

Ljudi, please, piše u majlu da Vas molimo da nam e-mailom potvrdite uplatu, tako je možemo evidentirati u tablici :)
Nismo mi još platili, samo smo bili s njim u banci kad je platio. Žena tamo mu je rekla da je lakše prebaciti s računa na račun nego uplatnicom pa je to napravio, ali mu onda nije napisala poziv na broj.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Abzeenth je napisao/la: Nismo mi još platili, samo smo bili s njim u banci kad je platio. Žena tamo mu je rekla da je lakše prebaciti s računa na račun nego uplatnicom pa je to napravio, ali mu onda nije napisala poziv na broj.
Ma sve štima, samo mi vjerojatno nije javio e-mailom, jer sve kaj primim e-mailom i obradim u tablici.
Osim toga teško ovako vežem nickove za prava imena, a e-mailom mi onda napiše pravo ime i prezime, odnosno onak kako ga već tamo i vodimo. ;)
Soul_Sample
Spol: M

Post Postao/la Soul_Sample »

Grof je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la: Nismo mi još platili, samo smo bili s njim u banci kad je platio. Žena tamo mu je rekla da je lakše prebaciti s računa na račun nego uplatnicom pa je to napravio, ali mu onda nije napisala poziv na broj.
Ma sve štima, samo mi vjerojatno nije javio e-mailom, jer sve kaj primim e-mailom i obradim u tablici.
Osim toga teško ovako vežem nickove za prava imena, a e-mailom mi onda napiše pravo ime i prezime, odnosno onak kako ga već tamo i vodimo. ;)

ajde idem poslat mail, zaboravih da ljudi ovdje ne znaju poimence tko je tko :D na forumu gdje sam inače već sam dio inventara i svi znaju ko sam pa to ponekad uzmem zdravo za gotovo
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Soul_Sample je napisao/la: ajde idem poslat mail, zaboravih da ljudi ovdje ne znaju poimence tko je tko :D na forumu gdje sam inače već sam dio inventara i svi znaju ko sam pa to ponekad uzmem zdravo za gotovo
Ajde čekam, pa da idem spat :)
Soul_Sample

zna li se otprilike kada će krenut isporuke? :)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Soul_Sample je napisao/la:zna li se otprilike kada će krenut isporuke? :)
Piše ti na tablici ;)

Srijeda, četvrtak....
Soul_Sample

je, ja sam na brzinu pogledo u potrazi za datumima, nisam tražio opisne rokove :D
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Ja sam narucio dvije iste majce, XL i L i platio ih, a vaša tablica je u rasulu što se toga tiće i uopće neznam kaj bu bilo od svega toga...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
domi

Post Postao/la domi »

ipernar je napisao/la:Ja sam narucio dvije iste majce, XL i L i platio ih, a vaša tablica je u rasulu što se toga tiće i uopće neznam kaj bu bilo od svega toga...
U čemu je problem?Ako i postoji možeš na moj mail slobodno poslati! :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Odgovori