Nele je napisao/la:Ima li ko kakvu ideju zbog cega mi premotavanje mp3 pjesama u Totemu ne radi. Radi na nekim pjesmama ali ne na svim. Gstreamer extra plugins instaliran.
kako misliš premotavanje? naprijed(>, >>) ili nazad (<, <<)?
i probaj jel ti radi u audio playerima(AmaroK, Rythmbox)
pogledao sam xubuntu 11.04. Meni je nekak privlacniji xfce-ov ubuntu nego unity-jev ubuntu. jednostavno ubuntu mi se ne svidja od kad je presao na unity-i umjesto Gnome 3. Volio bi vise vidjeti ubuntu na gnome 3.
jos nemam namjeru instalirati mozda cak do dolaska 11.10 s tim da bih radije Gnome 3.
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
Ne vidim razlog za toliku "galamu" oko Unity. Meni se osobno nije dopao pa sam prilikom logiranja iz izbornika izabrao Ubuntu Clasic umjesto Ubuntu i stvar riješena ...
CaM je napisao/la:Ne vidim razlog za toliku "galamu" oko Unity. Meni se osobno nije dopao pa sam prilikom logiranja iz izbornika izabrao Ubuntu Clasic umjesto Ubuntu i stvar riješena ...
P koliko ja znam ovo i jeste tema samo o 11.04.A to se najviše odfnosi na unity
CaM je napisao/la:Ne vidim razlog za toliku "galamu" oko Unity. Meni se osobno nije dopao pa sam prilikom logiranja iz izbornika izabrao Ubuntu Clasic umjesto Ubuntu i stvar riješena ...
P koliko ja znam ovo i jeste tema samo o 11.04.A to se najviše odfnosi na unity
Hvala ti što si me uputio, bez ovog tvog ne bi znao o čemu je tema.
Ja sam ovo napisao čitajući one komentare koji su bili u smjeru da im se ubuntu ne sviđa od kad je Unity, pa mogu umjesto Unity-ja koristit GNOME samo pri logiranju odaberu Ubuntu Classic umjesto Ubuntu.