Sa xp-om stalno nije znala kako nesto raditi ili bi joj nesto zastekao komp a na ubuntu skoro pa ni jedan problem.
Moj zakljucak je onda da je xp kompliciran... ajde razuvjeri me
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pricam bas tebi... moja sestra je prosjecni kucni korisnik kompjutera. Surfa netom, skida torrente, przi cd-e i svake prijestupne napise neki tekst.zlatkoA je napisao/la:Ma kom ti to pričaš priče, ej men ....
E a de ju pitaj jel zna kud šta treba kopirat ...u koji folder i iz kojeg folder.
Doduše možda je linux bolji za one koji se dosad nisu baktali sa kompjuterima.
Eh ajde Mint mi je ok iako nezna postavit rezoluciju koju recimo zna SliTaz ili Slax.
A Ununtu mi ne spominji - gadi mi se ipomisao na tu distribuciju.
zlatkoA ne posustajezlatkoA je napisao/la:Da ali kako ga pomaknuti iz domene os-a za hakere kad je nakrivo nasađen u startu.
Tj bez potrebe je kompliciran( ili možda je to nečiji hir-LT)
shitttttt
zlatkoA ti uvijek grizes... si i privatno tako opasanzlatkoA je napisao/la: Za informaciju i on je debian based ali nije trom ko ubuntu.
tu se slažem. ali to ne vrijedi samo za xp. i vista može raditi odlično, vidio sam svakakvih primjera i jedno vrijeme sam vrtio stvarno brzu vistu. ako ljudi znaju tweakat komp za određene perfomanse on će tako i radit.zlatkoA je napisao/la:Zaključak tvoj prijatelj očigledno nezna kako pdržavati winXP da mu radi optimalno.
Najbitnija stvar je defragmentacija diskova i čišćenje registrija i onda nemaš frke sa XP om uopće.
A što kažeš da grizem pa naravno kad se tu iznose koje kakve neistine.