Fedora 12 - sami problemi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fedora 12 - sami problemi
stavio sam 11 i cekam 444 paketa da se install.. hhhhhhhhhhh
Imao sam 11 od prije samo nikad nisam isprobavao do sada.. Nadam se samo da je na 12 rjeseno sve sto se tice bugova i sl problema
Zadnja izmjena: Starter, dana/u 11 pro 2009, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Moraš znati da je Fedora distra u koju se stalno ubacuju nove stvari.
Tako da će velikih updateova biti.
Tako da će velikih updateova biti.
Samo se pitam hoce li mi podrzavat Kde sucelje s obzirom na 512mb rama.. Na ubuntu se vrtio s 285 mb potrosnje s tim da sam bio na youtubeu 
podržati će ti, ali ovisi što ćeš sve vrtiti KDE se može usporiti (zbog potrebe za disk swapom)Starter je napisao/la:Samo se pitam hoce li mi podrzavat Kde sucelje s obzirom na 512mb rama.. Na ubuntu se vrtio s 285 mb potrosnje s tim da sam bio na youtubeu
instalirao sam mu flash player ali ponasa se kao da ga nema.. U terminalu mi odgvori kao da je sve instalirano, ali kad odem na YT onda nista. samo poruka da instaliram flash.. Restartao sam komp ali bez efekta
Iskreno meni se najvise dopada LXDE sucelej zbog male potrosnje rama i sto ne opterecava komp. Ovgo ostalo je sve experimenti i pokazivanje na prezentaciji kako je Linux cudo od OS-aGrof je napisao/la:podržati će ti, ali ovisi što ćeš sve vrtiti KDE se može usporiti (zbog potrebe za disk swapom)Starter je napisao/la:Samo se pitam hoce li mi podrzavat Kde sucelje s obzirom na 512mb rama.. Na ubuntu se vrtio s 285 mb potrosnje s tim da sam bio na youtubeu
tooo. nakon 4 restarta proradilo flash 
lolStarter je napisao/la:tooo. nakon 4 restarta proradilo flash
cestitam
znaci sad kad mi nesto ne bude radilo, samo restartam, hehe
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
U većini slučajeva nije tako... nisu to WindowsiKova je napisao/la: znaci sad kad mi nesto ne bude radilo, samo restartam, hehe
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
ma znam, salio sam se