čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Reci da lagano umireš i da taj koncert će ti pomoć da ostaneš među živima (to bi bilo neki novi lijek koji je još u beta1 fazi, pa nije sigurno da dal će uspet ili ne) 
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Ako ideš na tu foru, reci da imaš rak i da si gotov za dva tjedna i da je ovo posljenja stvar koju moš uživat. Onda kasnije reci da su našli čarobni(tm) lijek baziran na kloniranju ovce dolly.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Nikada se ne treba šaliti sa kojekakvim lažnim boleštinama na svoj ili tuđi račun..... 
- coccolino
- Spol: M
Ma da ali ipak su to Maideni :ugeek: :ugeek: :ugeek:Grof je napisao/la:Nikada se ne treba šaliti sa kojekakvim lažnim boleštinama na svoj ili tuđi račun.....
carpe diem
- coccolino
prema kome? ako sam iskren prema sebi onda MORAM IĆI a prema šefu nažalost ne mogu biti iskren jer bi mi da otkaz :ugeek: :ugeek: :ugeek:tuxi je napisao/la:Onda budi iskren![]()
carpe diem
Onda samo jedno ostaje. Kad se približava koncert, ti počneš malo glumit da nekak se čudno osjecaš pa javiš da si bolestan par dana, nek da te ne zovu jer ćeš isključit telefone i lečit sebe (naravno na koncertu
)
- coccolino
a da platim doktoru da mi napiše uputnicu da sam teško bolestan pa da je jedina terapija koja me može spasiti koncert Maidena?tuxi je napisao/la:Onda samo jedno ostaje. Kad se približava koncert, ti počneš malo glumit da nekak se čudno osjecaš pa javiš da si bolestan par dana, nek da te ne zovu jer ćeš isključit telefone i lečit sebe (naravno na koncertu)
carpe diem
To će ti puno koštat
Ili, što ne kažeš da moraš posjetiti rođake negdje daleko hm recimo u americi
, jer imaju problem pa da im pomogneš.
Ili, što ne kažeš da moraš posjetiti rođake negdje daleko hm recimo u americi
- coccolino
a koji bi dobar problem bio? Mislim,koji bi bio dobar razlog za hitan odlazak u ameriku?tuxi je napisao/la:To će ti puno koštat![]()
Ili, što ne kažeš da moraš posjetiti rođake negdje daleko hm recimo u americi, jer imaju problem pa da im pomogneš.
carpe diem