To nije do Fedore, to je do Upstreama (tako su u Gnomeu odlučili, a Fedora je poznata da prati Upstream).Soul_Sample je napisao/la:u 12 su najavili stavit empathy umjesto pidgina
Fedora 11 "Leonidas"
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Fedora 11 "Leonidas"
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Gdje je problem?
Pa lako se doinstalira što se želi
Onda bi umjesto Firefoxa mogli staviti Epiphany, budući da je on defaultni GNOME web browser, isto tako Eye of Gnome umjesto gThumba.4ndY je napisao/la:To nije do Fedore, to je do Upstreama (tako su u Gnomeu odlučili, a Fedora je poznata da prati Upstream).Soul_Sample je napisao/la:u 12 su najavili stavit empathy umjesto pidgina
edit: Eye of Gnome je prisutan.
Zadnja izmjena: pingu, dana/u 09 stu 2009, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Soul_Sample
Da, ali svaka takva promjena nagriza outoftheboxasti osjećaj. Ono, nije instaliram OS i pokrenem messenger, nego instaliram OS, instaliram messenger, pokrenem messenger. Nije velika razlika, al kad se nakupi takvih ajmemajkomoja.Grof je napisao/la:Gdje je problem?
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Koliko sam ja skužio Epiphany ide umjesto Pidgina (u Upstreamu) jer se puno bolje integrira u sam Gnome. Tako da... možda s vremenom Epiphany postane bolji od Pidgina 
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Misliš Empathy.4ndY je napisao/la:Koliko sam ja skužio Epiphany ide umjesto Pidgina (u Upstreamu) jer se puno bolje integrira u sam Gnome. Tako da... možda s vremenom Epiphany postane bolji od Pidgina
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Dapingu je napisao/la:Misliš Empathy.4ndY je napisao/la:Koliko sam ja skužio Epiphany ide umjesto Pidgina (u Upstreamu) jer se puno bolje integrira u sam Gnome. Tako da... možda s vremenom Epiphany postane bolji od Pidgina