DodanoCooleech je napisao/la:Upravo sam skužio da u ovoj lzs temi fali korisnikova konfiguracija, lokacija i ostale informacije. :/
Izrada novih tema za forum
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: Izrada nove teme za forum
nicky je napisao/la:DodanoCooleech je napisao/la:Upravo sam skužio da u ovoj lzs temi fali korisnikova konfiguracija, lokacija i ostale informacije. :/Prekriješ profil mišem i dobiješ sve podatke. Također sam ti riješila onaj problem sa spojenim postovima.
-
eQuivalent
- Spol: M
- Kontakt:
Ovo sam i ja hteo u startu da ti predložim (prekrivanje profila mišem za više informacija), ali sam mislio da to već znaš (a vidim znala si) pa rekoh da se ne uplićem u posao. Ali tema je zaista izvrsna. Nego na manjim ekranima (na mobilnom) ima jedno preklapanje kad je profil u bublićima (ok ideja i odlično radi), natpis "postovi:broj" prekriva natpis "zahvali". Nije nešto iritantno, ali rekoh samo da ti prijavim. Id a javlja se tek ukoliko postoji neka naznaka pored nicka npr Site Amin . Dakle ide u jednom redu Avatar, nick, funkcija a onda red ispod postovi. A kolko shvatam treba sve da bude u jednom redu.
Inače odlično radi, pregledan je, sad je lak i za čitanje.
Inače odlično radi, pregledan je, sad je lak i za čitanje.
- audiosl4ve
meni nije sjela bas tema iskreno :S
I dalje koristim onu Deluxe koja mi je nekako najbolja. ALi da ste odradili dobar posao jeste. Samo tako nastavite!
I dalje koristim onu Deluxe koja mi je nekako najbolja. ALi da ste odradili dobar posao jeste. Samo tako nastavite!
- Suko
- Site Admin
Polje za unos teksta se na mobilnim uredjajima ne skalira po velicini ekrana. Uvijek je vece pa je nezgodno kad treba pisati neki veci tekst.
Ostalo sto se tice mobilnih uredjaja i prikaza na njima je izvrsno.
Eto, ako mozete to rijesiti pa da se zauvijek rijesim one grozote Tapatalka.
BTW, preglednik koji koristim na mobu je Chrome. Ne znam kako je na drugim. Mogu popodne probati instalirati neke druge pa viditi jel sena njima skalira.
Ostalo sto se tice mobilnih uredjaja i prikaza na njima je izvrsno.
Eto, ako mozete to rijesiti pa da se zauvijek rijesim one grozote Tapatalka.
BTW, preglednik koji koristim na mobu je Chrome. Ne znam kako je na drugim. Mogu popodne probati instalirati neke druge pa viditi jel sena njima skalira.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Ne moraš probavat, za sad se ne skalira. Taj dio će tek doći na red za izradu. Ima još jako puno djelova foruma koji su stari i koji na mobitelu ne rade dobro.
-
eQuivalent
- Kontakt:
Ma samo mu zadaj maksimalnu širinu (max-width i da vidis kako ce da se skalira)
umesto fiksne širine.
- Cooleech
- Moderator
Meni polje za unos teksta izgleda skroz normalno.. možda zato što ne koristim mobile view. 
edit: Sorry za duplu prvu sliku.
edit: Sorry za duplu prvu sliku.
- Privitak/ci
-
- Screenshot_2014-08-26-14-32-53.png
- Screenshot s mobitela br. 2
- (27.21 KiB) Preuzeto 1020 puta.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
tema je samo takva 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ni ne tjeramo ljude da ju koriste -- koristite što vam odgovaraaudiosl4ve je napisao/la:meni nije sjela bas tema iskreno :S