doduše, installer je seksao zid pa sam bio prisiljen koristit metodu upgradea, ali radi đubar, radi
[Slackware] Fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: [Slackware] Fan club
meni i touchpad radi kako treba xD
doduše, installer je seksao zid pa sam bio prisiljen koristit metodu upgradea, ali radi đubar, radi
Microlinux Enterprise Desktop je distra bazirana na Slackware stableu, konfigurirana tako da je odmah po instalaciji spremna za rad. Projekt je djelo jednog čokca, a čini mi se da je MLED za Slackware ono što je LMDE za Debian.
Ukoliko želite isprobati Slackware, a tlaka vam je konfigurirati malo...ovo bi mogla biti distra za vas
Jasno, tu su još i Salix i slične.
Ukoliko želite isprobati Slackware, a tlaka vam je konfigurirati malo...ovo bi mogla biti distra za vas
Jasno, tu su još i Salix i slične.
hrvatski repozitorij:
ftp://mirror.slackware.hr/slackware/
ftp://mirror.slackware.hr/slackware/
- bikerbj
- Spol: M
kako riješit logiranje kod bootanja.....ono ka upišeš root pa pass i ona startx da se grafika podigne...
zar se samo kao root može ući ili se može nešto napravit da se boota normalno.....
zar se samo kao root može ući ili se može nešto napravit da se boota normalno.....
upiši kao root
pa onda odgovoriš na par glupih pitanja i kad te pita za grupe, stisneš strelicu prema gore, i onda ti da defaultne grupe 
Kod: Označi sve
adduser- bikerbj
- Spol: M
kako se u slacku mijenjaju ovlasti.....npr. imam externi disk koji ima samo root ovlasti a ja želim promijeniti u recimo bikerbj/users....
ovlasti se mijenjaju kao i na svakom drugom linuxu
Nesto nam je zamrla tema pa ajde da osvjezim malo. Danas sam konacno presao na 14.1, fresh install! Imam feeling da puno bolje radi od 14.0, e sad dal je to zbog novijeg KDE-a ili nesto ali sam i prezadovoljan! Od 11 ujutro do 21 navecer zezancije sa aplikacijama i configom ali isplati se...
Zadnja izmjena: Yeti, dana/u 13 vel 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Heisenberg
Svaki update je sve bolji i bolji.Yeti je napisao/la:Nesto nam je zamrla tema pa ajde da osvjezim malo. Danas sam konacno presao na 14.1, fresh install! Imam feeling da puno bolje radi od 14.0, e sad dal je to zbog novijek KDE-a ili nesto ali sam i prezadovoljan! Od 11 ujutro do 21 navecer zezancije sa aplikacijama i configom ali isplati se...
S moje strane nema nijedne zamjerke, jedva cekam vidjet sta spremaju za dalje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
svakim danom me sve više oduševljava način updateanja aplikacija a ne sistema kao i jednostavnost samog sustava. ovo je distra kakvu sam tražio