★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ★ Lifehacker ★
definiraj to malo 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ne trolaj(te) temu!!!salkof je napisao/la:definiraj to malo
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- vision
- Spol: ♂
bez ljutnje, ali ispada da nemaš više snage pomagati novima oko drugih distri i da ih treba trpjeti, jer ne žele pretraživati na google.salkof je napisao/la:čitajte Informatičara starog kova, bit će vam lakše, a i cijenit ćete informatičare još više kad vidite kroz šta sve jadni moraju prolazit i kakve likove moraju trpit.
- vision
Sorry na ovome, ne želim trolati temu ili napadati nekoga, niko mi ne smeta ali shvacam da se više Debian preferira, eto oprostite!
odakle ti ideja da preferiram Debian? uopće nisam mislio na tovision je napisao/la:bez ljutnje, ali ispada da nemaš više snage pomagati novima oko drugih distri i da ih treba trpjeti, jer ne žele pretraživati na google.salkof je napisao/la:čitajte Informatičara starog kova, bit će vam lakše, a i cijenit ćete informatičare još više kad vidite kroz šta sve jadni moraju prolazit i kakve likove moraju trpit.
- vision
znam da ga ne koristiš, ali pošto se gore pričalo o distrama, tako sam shvatio, jer za Arch i slične distre je potrebno znanje, oprosti salkof,
mislim, ok, mislite što želite i sve, ali trebalo bi malo lakše sa optužbama...
- vision
nemam namjeru nikog optuživati, cijenim svačiji rad - ako smatraš ovo kao tešku optužbu - neka me banuju.
čisto za obavijest modovima, sve je rešeno putem pp-ova 
zdravi i veseli bili
zdravi i veseli bili