openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
na kraju je bolje vrtiti službene opensuse repoe za KDE, nego ove polu-službene 
I šta sad? Maknuti KR410 repo?sumski je napisao/la:4.10.2 u update repou:
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=813519#c4
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Po želji. Ja ne bi. Ne znam kak bude išlo sa 4.10.3/4, etc.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Eh, imamo li na KDE-u nekakav dobar utility za vidjeti slobodan prostor na disku?
Čudno mi je da Dolphin zapravo takakv podatak nigdje ne daje
http://www.kde.org/applications/system/kdiskfree/
Ima i nešto za checkiranje zauzeća po folderima... ali meni je dovoljno da imam za particije.
Dovoljan mi je i plasma widget koji mi prikazuje zauzeće
Ima i nešto za checkiranje zauzeća po folderima... ali meni je dovoljno da imam za particije.
Dovoljan mi je i plasma widget koji mi prikazuje zauzeće
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Kak nema?Grof je napisao/la:Eh, imamo li na KDE-u nekakav dobar utility za vidjeti slobodan prostor na disku?

Od utilitya ima Filelight
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Nisamo smjeli sumnjati u Dolphin... :/
- drone
- Moderator
+1 za Filelight. Krusader ima integrirani disk usage baziran na Filelightu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Šumski, možeš li do kakve insight informacije glede spyder-a?
Paket ima bug nakon što ga instaliram sa scienece ili python repoa. Poslije ga ne više mogu vratiti na staro stanje.

Problem je lako rješiv, ali iritira neispravan paket u repou.
Paket ima bug nakon što ga instaliram sa scienece ili python repoa. Poslije ga ne više mogu vratiti na staro stanje.

Problem je lako rješiv, ali iritira neispravan paket u repou.
A standardna verzija iz 12.3 repoa ne radi?
Makar već vidim u čemu je kvaka. Buildan je sa novijim pyqt-om. Imaš njega povučenog iz devel:languages:python repoa?
EDIT:
Aha, i meni baca istu grešku. I Kate je imal isti problem sa pyqt-om 4.10. Mislili da je 4 > 10
Makar već vidim u čemu je kvaka. Buildan je sa novijim pyqt-om. Imaš njega povučenog iz devel:languages:python repoa?
EDIT:
Aha, i meni baca istu grešku. I Kate je imal isti problem sa pyqt-om 4.10. Mislili da je 4 > 10