INTERFACES=(!eth0 !wlan0), sam napravio, to sam vec napisao.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
INTERFACES=(!eth0 !wlan0), sam napravio, to sam vec napisao.
Na to i ukazujem kao moguci problem zasto ne radi alias unutar modprobe.conf datoteke. Pokusaj maknuti negacijski znak ispred imena interface-a.
INTERFACES=(eth0 wlan0)
Pa vidi da li ti radi alias.
Ako ne radi, imas opciju dva koju sam naveo, a to je navodjenje redoslijeda ucitavnja modula kroz MODULES varijablu (uz pretpostavku da vratis na originalno stanje sve prije napravljene promjene).
3. Opcija - Udev (uz pretpostavku da vratis na originalno stanje sve prije napravljene promjene)
Editiraj datoteku
Evo, samo da se pohvalim, od jučer sam i ja vlasnik Arch-a. Još nisam sve iskonfigurirao kako treba, nakon kaj bude sve posloženo, nadam se da će me Arch služiti jednako dobro kao i Opensuse godinama. Suse još ne brišem zbog (polu)službene upotrebe tako da će mi biti u dualbootu.
Razlog promjene i ujedno cilj koji želim postići je čim brže učitavanje i izvršavanje sustava, što sa dosadašnjim OS-om nisam uspio, čak mi u zadnje vrijeme radi presporo i preloše.
Nadam se da ću uspjeti, a ako zapnem, bum vam se javil tu
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
pa meni je najrješenje da u MODULES stavim modul i to je to, bit ce uvjek eth0. ovo sa aliasmo i modprobe neradi, ni jedan primajer.
probao sam još i kreirati ipw2100.comf u modprobe .d i stavljo sam i index=1, i iface=1. niš od toga neradi..
oke, dosta o tome, ako neuspijem, bit ce tako kako je.
živili! kava
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Iz još neotkrivenog razloga, počeo sam dobivati "can't open pseudo tty" pri pokretanju mrxvta. Na kraju to sredih tako što se dodah u tty grupu, no nisam siguran da sam prethodno bio u istoj, a još manje što je moglo biti pa da to postane potrebno. S iznimkom ove, solucije koje je Google izbacio nisu imale efekta / postavke su bile u redu (fstab, /dev/pt*).
jjj je napisao/la:Iz još neotkrivenog razloga, počeo sam dobivati "can't open pseudo tty" pri pokretanju mrxvta. Na kraju to sredih tako što se dodah u tty grupu, no nisam siguran da sam prethodno bio u istoj, a još manje što je moglo biti pa da to postane potrebno. S iznimkom ove, solucije koje je Google izbacio nisu imale efekta / postavke su bile u redu (fstab, /dev/pt*).
Si probao ručno montirati /dev/pts?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.