Naši ljubimci

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Naši ljubimci

Post Postao/la shrike »

pa ono, danas je ležao na kauču cijeli dan!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
PunkBastard
Spol: M

Post Postao/la PunkBastard »

Dorađuje detalje možda
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

U Zagrebu se i ove godine od 2. do 6. listopada održava AkTer FEST, akvarističko teraristička izložba.
Iako na našem forumu ne vlada naklonost prema takvim ljubimcima, vjerujte, izložba je zanimljiva, popraćena predavanjima, radionicama i koncertom. Sama udruga AkTer je izuzetno posvećena humanitarnom radu, posebno prema bolesnoj i nezbrinutoj djeci ( http://www.akter.org/akter-2013/akter-fest-2013-zagreb )

Evo i glavni link na događanje: http://www.akter.org/raspored-2013
Where there is a gui there's a way.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ribe mi iskreno nisu ni ljubimci, to je ukras. Reptili već mogu biti neki ljubimci. Ja sam si baš razmišljao o nabavci kukurzne zmije ili možda boe, ali moram vidjeti koliko je to pametno sa obzirom na vjevericu (vjerojatno nikako :D).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Fugu

Post Postao/la Fugu »

shrike je napisao/la:Ribe mi iskreno nisu ni ljubimci, to je ukras. Reptili već mogu biti neki ljubimci. Ja sam si baš razmišljao o nabavci kukurzne zmije ili možda boe, ali moram vidjeti koliko je to pametno sa obzirom na vjevericu (vjerojatno nikako :D).
Ovo za ribe bih se složio s tobom. Imali smo par godina akvarij dok je kći bila manja. Lijepo, ali živa tlaka. Plus kaj parsto litri vode u dnevnoj sobi predstavlja potencijalnu opasnost za istu. Filter, pumpa, rasvjeta, biljke, grijač, pa koja rba uz koju može a koja ne može, pa bolesti...
Uglavnom, moram priznati lagano zadovoljstvo kad su i zadnje ribe došle svojem kraju, a akvarij preko njuškala otputovao nekud u Slavoniju. :zvizdi

Mi imamo suhozemnu kornjaču. Kul životinja. Smiruje svojim sporim tempom života, koji bi trebao potrajati cca 100 godina, ovisno o uvjetima života. Dakle, rijetki ljubimac koji će nas sve nadživjeti, ako bude sve OK, normalno.
Kad smo je nabavili, morali smo je prijaviti nadležnom ministarstvu, te je registrirati jer je strogo zaštićena vrsta (premda je iz uzgoja).
Kad dovoljno naraste, mora na čipiranje.
Uglavnom, što god tko mislio, to je vrlo draga životinja.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ajde nabaci fotke kornjače:) Što/koliko jede, koliko joj treba prostora, jel se može pustiti da baulja okolo,... ?
Fugu

Post Postao/la Fugu »

shrike je napisao/la:Ajde nabaci fotke kornjače:) Što/koliko jede, koliko joj treba prostora, jel se može pustiti da baulja okolo,... ?
Budem sutra ili preksutra, sad jurim dalje.
Pozdrav.
domi

Post Postao/la domi »

slika
slika
Evo i mog čuvara malo si je umoran ide na dresuru :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
shicy

Post Postao/la shicy »

uhh, ima san i ja njemačkog ovčara...kako je to pametna životinja bila...i tako zaštitnički nastrojena prema meni i bratu...nevjerojatno
skoro pa da ti zavidim :)
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

I kako da mu sada kažem da mu nije mjesto baš u krevetu? sbatine
slika
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Odgovori