neovisno o imenu toga nečega
openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
pa šta ima veze? koristi ono šta ti radi i s čim se ne moraš zafrkavat 
Zole... Stavi gore Linux Mint ili LMDE... ja bih u tom smjeru razmišljao 
o lmde-u cesto razmisljam ali ima problema sa paketima koji nestaju jer ih netko iz samo njemu poznatih razloga makne iz testinga pa onda ne bude u update packu i cekas pola godine sljedeci... nemam zivaca za to...Grof je napisao/la:Zole... Stavi gore Linux Mint ili LMDE... ja bih u tom smjeru razmišljao
ocu nesto no-brain da se mogu koncentrirati na pametnije stvari kada imam viska vremena... npr ponoviti malo gimp za predavanje koje uskoro drzim da se ne obrukam bas previse
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
O GIMP-u imaš glavnu rič, nemoj nas osramotit! 
Uzmi LM MATE i amen.
Uzmi LM MATE i amen.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
možda sigurno ćete se nasmijat, ali ja ti preporučam Slackware. Stabilan do boli, novi softver, sve radi 

Zadnja izmjena: shicy, dana/u 17 tra 2013, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Shicy je napisao/la:možda ćete se nasmijat, ali ja ti preporučam Slackware. Stabilan do boli, novi softver, sve radi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ili LM KDE. LM lijepo radi...Cooleech je napisao/la:O GIMP-u imaš glavnu rič, nemoj nas osramotit!
Uzmi LM MATE i amen.
ne morate meni nista preporiucavati nakon toliko godina u linux svijetuGrof je napisao/la:Ili LM KDE. LM lijepo radi...Cooleech je napisao/la:O GIMP-u imaš glavnu rič, nemoj nas osramotit!
Uzmi LM MATE i amen.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Manjaro Linux Xfce. 
Fino me sluzi. Preporucam!
Fino me sluzi. Preporucam!
izgleda zole i ti si distrohooper koliko si distri promjenio u posljednjih godinu dana:)