[ZBIRNA TEMA] Windows vs. Linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: Debata o virusima na Gadgeteriji i Linux

Post Postao/la Grof »

csx je napisao/la: nemam nikakve veze sa autorom niti pratim taj blog ali ne ide mi u glavu cijela ta strka oko ničega... gori ste od jehovinih svjedoka :thumbs_down
U jednom imaš pravo i sam sebi se ne mogu načuditi zašto se ja više uopće vraćam na temu Linuxa???? Zašto??? Tu sam bio, tu sam izgorio, sada se i tako bavim pozitivnijim stvarima od samog "računarenja" i svaki puta samog sebe pitam: Zašto se i ZA KOGA ja uopće borim. Tim više što sam u Linuxu sad već davno izgorio i zgubio sav entuzijazam i volju da išta pokrećem, a Linux i tako vrlo uspješno, zajedno sa svim njegovim FLOSS-om vrlo uspješno upotrebljavam u kompletnom poslu oko svoje Udruge.
Meni je dobar, a za druge bi mi se zaista trebalo fućkati, kao što se uostalom i cijelom ovom hrvatskom narodu fućka za bilo koga drugoga...
Tu sam ionako dosta toga pokrenuo, pa sada neka pokreću i drugi...ja sam sve skupa i tako preveć platil ;)

Samo jedno: Svaka čast i divim se ljudima koji ovdje i dalje ustraju, a posebno Iv@nu i Suko-u! :thumbs
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Prelit će i nama čaša kad tad, nadajmo se samo da će bit nekog da zamjeni/preuzme :?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

iv@n je napisao/la:Prelit će i nama čaša kad tad, nadajmo se samo da će bit nekog da zamjeni/preuzme :?
Držte se! i neka vas volja prati, već sam vam rekao da kormilo držite u onom pravcu u kojem bih ga i sam držao!

A jednom kada i AKO posustanete ja sam prvi koji vam neće ništa zamjeriti nego čak štoviše: Pokloniti se do poda!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Iskreno, da nema Suka, sam ne bih imao volje. Lik je legenda i teški pozitivac <3 (nohomo)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
dupin

Post Postao/la dupin »

@ Grof

Zašto upadaš u bad zbog toga što si se porječkao na nekom forumu?Nije vrijedno takvih emocija.Tip je doista bio bezobrazan,ali se ispričao.Sad ispada da ja branim njega a ne kužim što si ti htio tamo reći.Evo nešto što je trebalo dodatno naglasiti o čemu žele razgovarati (mada je to meni bilo bjelodano kada sam pročitao naslov)
Debatu Linux vs. Win vs. Mac ostavljamo za neku drugu priliku…
Dakle,samo slobodni ili komercijalni software za Windows.Tako sam i razumio.To što je linux sam po sebi obrana od virusa njima (onima koji su sudjelovali o toj raspravi )nije zanimljivo.Ima li o linuxu predrasuda i nerazumjevanja.Naravno!Slušam to svaki put kada se povede rasprava o sigurnosti.Prestao sam sudjelovati u tome.Ako netko ne želi,ne možeš ga ničemu naučiti.
Nema veće religije od istine!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

dupin je napisao/la:@ Grof

Zašto upadaš u bad zbog toga što si se porječkao na nekom forumu?Nije vrijedno takvih emocija.Tip je doista bio bezobrazan,ali se ispričao.Sad ispada da ja branim njega a ne kužim što si ti htio tamo reći.
Zato jer sa mse već par puta navukao na istu foru. Umjesto da asmog sebe polijem hladnom vodom i uopće ne ulazim VIŠE IKADA u IKAKVE rasprave, ja se ponovo nađem u istoj točci.

Duhovno govoreći: Nisam naučio ništa! I još uvijek m nije jasno zašto me takvi napisi uopće frustriraju? Eto, samo se sebi čudim (shvati ovo više kao moj vlastiti monolog) ;)
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

@Grof
Pročitaj moju zadnju pjesmu. Bit će ti lakše makar virtualno.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 2&start=60
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Vl@do je napisao/la:@Grof
Pročitaj moju zadnju pjesmu. Bit će ti lakše makar virtualno.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 2&start=60
:thumbs
Tim gore što ja to sve jako dobro znam! ;)
shicy

Post Postao/la shicy »

Grofe, ne sekiraj se ;) Svi smo mi ovdje zato što volimo gnu/linux i zato što bismo htjeli isti približiti masama...to što si ti reagirao kako si reagirao nije ništa ni čudno ni strašno...a autor članka je mogao pokazati malo smisla za išta i ne ponijeti se bahato, nego sve okrenuti na zafrkanciju i reći nešto u stilu: "zato sam i naveo da anketa nije za linuksaše, oni su sami po sebi zaštićeni :)"...ali neee, on je morao bit bahat...

znam da će neki reći/ su rekli da je autor članka linuksaš i dobar čovik i svašta, ali sve i da je sveti Petar, treba mu reć "Sveti Petre, ne budi bahat" :)
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Shicy je napisao/la:"Sveti Petre, ne budi bahat" :)
Ha? Tko? Ja? :? :bleh :lol:
Stranu na šalu, osobno me ne smeta što je autor isključio nas linuxaše, smatram da nam je to zapravo indirektna reklama, hehe. ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Odgovori