Screenshot s vašeg mobitela
Moderator/ica: Moderatori/ce
- oldman
- Spol: M
Re: Screenshot s vašeg mobitela
Dečki, bi li se to moglo/ isplatilo raditi na mom Galaxy Mini 2 ?
Mislim da ti ovo od Google neće raditi, ali možeš pogledati neke druge alate u Play Store ako rade na Gingerbread.oldman je napisao/la:Dečki, bi li se to moglo/ isplatilo raditi na mom Galaxy Mini 2 ?
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- oldman
Ma mislio sam da se može dignuti na Android 4.2.2 i JB, ali izgleda da ništa od toga. 
Pa možeš si staviti CyanigenMod 10.2. Jelly Bean 4.2.2.oldman je napisao/la:Ma mislio sam da se može dignuti na Android 4.2.2 i JB, ali izgleda da ništa od toga.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Heisenberg
Moze stavit i 4.3.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- oldman
iForce, probao sam ali ne prolazi. Morao bi ga nekom poslat, koji se kuži u to, jer kod mene na škoju teško naći nekog.
Ma nije ti teško. Samo ako nisi siguran mali čitaš i onda ide.oldman je napisao/la:iForce, probao sam ali ne prolazi. Morao bi ga nekom poslat, koji se kuži u to, jer kod mene na škoju teško naći nekog.
Ja sam prije tjedan dana išao se vratiti na stock da mogu na testiranje softvera.
Procedura mi je bila:
Flash Stock system dump od najnovije nadogradnje
Flash Stock recovery
Zaključavanje bootloadera sa jednom komandom: fastboot oem lock
Flash novi firmware
I gotovo....
- oldman
Je, ok, samo kad se pojavi ono šta ne očekuješ, onda je mali problem. Neće mi flashat CM, javlja error status 7. A za to treba dublje ući "crijeva".
Ipak ga ne bi htio pretvoriti u ciglu. 
Dodatak:
Neće mi skidati cm sa linka (deweloperi) jer se već dva dana ne može spojiti.
Dodatak:
Neće mi skidati cm sa linka (deweloperi) jer se već dva dana ne može spojiti.
-
Slamd64
Re: AW: Screenshot s vašeg mobitela
Tesko da ces Samsunga brickati. Da je neki xyz kinez, bilo bi puno vjerojatnije.
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2