Zašto? Ja imam dobra iskustva s njihovim mudrofonima. :sCooleech je napisao/la:iweb je napisao/la:Ako ćeš Android, Samsung ili HTC.
Koji pametni tel. preporučate.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Re: Koji pametni tel. preporučate.
- Heisenberg
Re: Re: Koji pametni tel. preporučate.
Sta fali HTC-u?iweb je napisao/la:Zašto? Ja imam dobra iskustva s njihovim mudrofonima. :sCooleech je napisao/la:iweb je napisao/la:Ako ćeš Android, Samsung ili HTC.
novi Droid DNA je bomba
Ali ja preporucam S III
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Re: Koji pametni tel. preporučate.
Ahoj! Znam da ste više za android
Ali...ima li iskustava tko sa symbian belle? ( Al' davim s tim symbianom
).U recenzijama se navodi da im baterija dugo traje (model nokia 701), duže od ostalih mudrofona, zbog boljeg upravljanja memorijom i to. Volio bih mudrofon, ali nisam neki freak za korištenje aplikacija i treba mi mob za sms-at, zvati i otići na net i igrati poneku igricu u vrijeme dokolice i sl., a i da ga ne moram svaki dan puniti.
specifikacije:
- Zaslon: IPS LCD “Clear Black” dijagonale 3,5” rezolucije 640 x 360, Gorilla Glass
- Procesor: 1 GHz
- RAM: 512 MB
- Interna memorija: 8 GB
- Memorijske kartice: do 32 GB
- Kamera: 8 MP (fiksni fokus)
- HSPA: 14,4/5,76 mbps
- NFC povezivost
- FM Radio
- Baterija: 1300 mAh
- Besplatna turn-by-turn glasovno navođena navigacija.
smo ma nemojte
Ali...ima li iskustava tko sa symbian belle? ( Al' davim s tim symbianom
specifikacije:
- Zaslon: IPS LCD “Clear Black” dijagonale 3,5” rezolucije 640 x 360, Gorilla Glass
- Procesor: 1 GHz
- RAM: 512 MB
- Interna memorija: 8 GB
- Memorijske kartice: do 32 GB
- Kamera: 8 MP (fiksni fokus)
- HSPA: 14,4/5,76 mbps
- NFC povezivost
- FM Radio
- Baterija: 1300 mAh
- Besplatna turn-by-turn glasovno navođena navigacija.
smo ma nemojte
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
Na n8 sam imao i anna i belle, belle je definitvno veliki napredak za razliku od belle (brzi, kvalitetniji, vise funkcija). eh, funkcionalnost je definitvno bolja nego na iOS, ali ni blizu androida. Broj aplikacija je manji, ali je sym puno laksi od androida i rekao bi da se na slabijem procesoru, puno brze krece od androida... Symbian i jeste za sms-e, pozive, sto se tice browse-anja ima opera i njezina tastatura(koja je puno bolja nego nokia-ina i moze se koristit njezina tastatura)... u to vrijeme (mart ove godine) je bilo desetak dobrih igrica ( angry birds, NFS SHIFT!! ).. baterija je bolja nego na androidu.. eto ukratko moje misljenje
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ako tražite solidan Android mobitel, preporuka za ZTE Blade III - napisao sam recenziju, možete je pročitati ovdje.

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
[quote="iv@n"]Ako tražite solidan Android mobitel, preporuka za ZTE Blade III - napisao sam recenziju, možete je pročitati ovdje.
Dobra recenzija
.
Imaš li kakvih saznanja o razlikama između njega i njegovog blizanca iz VIP ponude (osim prednje kamere)?
Vipađije su skloni gurat nos u software...
Dobra recenzija
Imaš li kakvih saznanja o razlikama između njega i njegovog blizanca iz VIP ponude (osim prednje kamere)?
Where there is a gui there's a way.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ne znam, po slikama s njihove web stranice čini se da je ugrađeni softver drugačiji, a kao što kažeš, VIP se voli mješati gdje mu nije mjesto, kao i T-Mobile.Fugu je napisao/la:iv@n je napisao/la:Ako tražite solidan Android mobitel, preporuka za ZTE Blade III - napisao sam recenziju, možete je pročitati ovdje.
Dobra recenzija.
Kad smo kod ovog telefona, jedna zanimljivost - ovdje su upute za instalaciju Lubuntu 12.04 Linuxa na ZTE Blade III.

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
Slamd64
AW: Koji pametni tel. preporučate.
Evo nesto bolje:
https://play.google.com/store/apps/deta ... aller+play
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
-
Gigolo
Nebi tija da se iko uvridi al stara narodna poslovica kaže: Šta je mob pametniji vlasnik je to gluplji.
- Heisenberg
Re: AW: Koji pametni tel. preporučate.
Slamd64 je napisao/la:Evo nesto bolje:
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”