Kako instalirati Flash Player?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako instalirati Flash Player?
Btw, neki dan je izašao novi player sa security updates (11,2,202,291 )...
jemadone je napisao/la:Btw, neki dan je izašao novi player sa security updates (11,2,202,291 )...
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
nema šanse da si instaliram,koji još mog koristiti web preglednik
https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/dajac59 je napisao/la:nema šanse da si instaliram,koji još mog koristiti web preglednik
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma koristim chrominum,i ovo sam probo i ništa,jbt linux kad je kompliciran na odnosu windowsa
chrome nije chromium... chrome ima svoj flash instaliran u sebi... nije linux kompliciran nego ti nesto ne radis kako kazemodajac59 je napisao/la:ma koristim chrominum,i ovo sam probo i ništa,jbt linux kad je kompliciran na odnosu windowsa
instaliraj nesto sto ima flash predinstaliran kao linux mint ako ne mozes to rjesiti...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma radim sve što mi se kaže,kao drugo instal sam napravio lubuntu zato što posjedujem malo memorije
pa i instaliro chrome sa onog linka koji sam ti dao malo prije? nema ti sta ne raditi flash preko njega... instaliraj ga i odu na youtube i uslikaj sto ti bude kada pokrenes filmic neki
najbolje se ti vrati na windowsdajac59 je napisao/la:ma koristim chrominum,i ovo sam probo i ništa,jbt linux kad je kompliciran na odnosu windowsa
pa vratiti ce se ako mu ne bude islo i ne bude imao volje za srediti a ako je to jedina pomoc koju mu mozes dati mozes slobodno se suzdrzati od komentiranjabecho2150 je napisao/la:najbolje se ti vrati na windowsdajac59 je napisao/la:ma koristim chrominum,i ovo sam probo i ništa,jbt linux kad je kompliciran na odnosu windowsa