★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: ★ Lifehacker ★
Najvjerojatnije ne moraš rastavljati laptop nego lijepo tipku po tipku mičeš i čistiš ispod. Tipke su zakačene kao nekim kvačicama, svaka ima plastični mehanizam ispod. Sve koje sam isprobao dale su se odvojiti, jednostavno malo potkačiš ispod tipke. Po mogućnosti ravnomjerno potkačiš dva suprotna brida da se ne polome polugice ispod i tako makneš tipku. Evo, ja na svom Aceru mogu i prstima "otkinut" tipku 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Na tvom mjestu, iv@ne, ja bih tipkovnicu skinuo (uopće nije problem to napravit). Cijela tipkovnica se kači pri vrhu sa 2 do 4 malena držača (vidjet ćeš pri vrhu male udubinice u kućištu kod kojih možeš odvijačem doći do držača i oslobodit ih). Kad si oslobodio tipkovnicu, ispod nje ćeš naći jedan flat kabel koji ima konektor na matičnu ploču koji se lako skida. Središ i to, a tipkovnicu jednostavno ispereš sa dosta vode i ostaviš da se prirodnim putem osuši (nikako ne sušilom za kosu!!!) 2-3 dana na sobnoj temp. podignutoj okomito kako bi preostala voda mogla se ocjedit. Vratiš natrag i sve 5. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Usporedba svih operatera i tarifa, pogledajte koji su kvalitetniji, isplativiji...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
tek sam sad vidio ovu temu!!!! i oooo bože, ne kojem si kontitnentu?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Kr1stian je napisao/la:Napravite si vrt i sadite svoje cvijeće i povrće. Osobno svake godine zasadim oko 1000 sadnica raznog povrća ( najviše paradajza, ove godine bu 7 vrsta ^^ ). Nema ljepšeg nego od sjemenke pa do ploda uzgojiti vlastito povrće.
Život ti je onakav kako si ga posložiš. Naravno, to nije uvijek moguće (viša sila), ali u većini slučajeva je tako.
Čovjek može dosta utjecati na kvalitetu života. Netko je zadovoljan i sretan sa malo, a netko nije ni sa puno (nečega).
Zadnja izmjena: Vl@do, dana/u 23 ožu 2012, 14:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
-
The Acacia Strain
ma i ne samo to.. razlika u okusu je astronomska.. tako i moj sef, sve zivo je poceo sadit, pocelo iz hobia, sada cak i ajvar si radivblazon je napisao/la:Kr1stian je napisao/la:Napravite si vrt i sadite svoje cvijeće i povrće. Osobno svake godine zasadim oko 1000 sadnica raznog povrća ( najviše paradajza, ove godine bu 7 vrsta ^^ ). Nema ljepšeg nego od sjemenke pa do ploda uzgojiti vlastito povrće.
Neces li ti bi tad u Fankfutrtu?Lutherus je napisao/la:Ak treba neko sjemenje za ljute papričice slobodno se na jesen javi
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.