Hugo je napisao/la:Što se tiče članka, nisam cijeli dan bio online, tek sam se sad priključio. Pokušati ću nešto napisati večeras, ali ako ne stavim ništa večeras, neka netko drugi napiše nešto, jer sutra ujutro idem na put, pa ću biti odsutan nekoliko dana..
Ispričavam se Ivanu na obećanju, no imao sam neplaniranih događaja, i nisam stigao..
zole052 je napisao/la:nakon nekog vremena sam skuzio da je bas zgodan... sjetis se opcije ali ne sjecas di je tocno
samo alt i upitkas sto ti treba
ja ga još uvijek zaboravljam koristit
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Meni se iskreno jako sviđa ova ideja. Nisam još isprobao HUD, čekam završnu verziju 12.04. Kad pogledaš stvarno ima smisla. Čak i ako se Menu traka ne vidi i ti ne znaš što se u njoj nalazi. Jednostavno ćeš "googlat" ono što ti treba. Ako je sustav dovoljno pametan da prepozna ono što ti tražiš. Primjer koji je "Veliki vođa" stavio da upišeš Preferences, a iskoči ti Settings. Mislim da ovo ima budućnost, al samo će vrijeme pokazati
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.