Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
evo navodno u rijeci ima jedan na prodaju za 3500 eura u orginal stanju,potrebna restauracija sjedala i manji zahvati na karoseriji (čitaj : izvana poneka točkica na farbi iznutra sve puno kita i hrđe)
- retsam
- Spol: M
Idem maksimalno do Njamačke, Munchena i okolnih bavarskih gradova, dalje na namjeravam ići stoga Austrija nije problem
za sada imam nekih 4000 €, a ne bih htio sad baš neku krntiju bez vrata ,sa sjebanim limom i udubljenim krovom.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
jednom kad diplomiram, uhvatit ću se sređivat Fiću koji stoji u radioni...i pasi spavaju u njemu 
-
Lutherus
@retsum
za tu lovu u njemačkoj nađeš i dobro očuvanog u voznom stanju,pa čak i poneku amaznku.samo računaj oko 40% carine gore a ako ga nema u katalogu i 140%
za tu lovu u njemačkoj nađeš i dobro očuvanog u voznom stanju,pa čak i poneku amaznku.samo računaj oko 40% carine gore a ako ga nema u katalogu i 140%
- retsam
odin je napisao/la:za tu lovu u njemačkoj nađeš i dobro očuvanog u voznom stanju,pa čak i poneku amaznku.samo računaj oko 40% carine gore a ako ga nema u katalogu i 140%
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
Lutherus
ili pričekati službeni ulazak u EU 2013 pa da padnu carine jer unutar zemalja unije nema carina
tako ću ja napraviti
jo ja bi jednu zabu!!!!!
al prije toga ce pasti neka supersport tisućica, napalio sam se na mileta
onaj drugi u pozadini na slici, ovaj noviji mi je malo preskup.
evo slikica http://www.servicemotoguzzi.com/public/ ... 0mille.jpg
edit
nevjerujem da cu si priustiti neki oldtajmer tako skoro, mozda i nikad, ali kad bi uzimao uzeobi zabu. ali motor oprije svega!
kako se ono kaže, nediraj mi ženu i motor, ostalo..
al prije toga ce pasti neka supersport tisućica, napalio sam se na mileta
onaj drugi u pozadini na slici, ovaj noviji mi je malo preskup.
evo slikica http://www.servicemotoguzzi.com/public/ ... 0mille.jpg
edit
nevjerujem da cu si priustiti neki oldtajmer tako skoro, mozda i nikad, ali kad bi uzimao uzeobi zabu. ali motor oprije svega!
kako se ono kaže, nediraj mi ženu i motor, ostalo..
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
-
Lutherus
Ništa od mog oldia
poplačale se neke bitnije i hitne stvari pa se buđet srozal na pola a cjene oldia su porasle 
Moj prastari kadett iz 88' je na izdisaju, pa ga planiram zamijeniti sa Toyota Hilux. Ovog kadetta ipak planiram zadržat, komplento restaurirati: maknuti hrđu, staviti novu limariju, nove siceve, pocinčati i ugraditi jedino radio koji nema. Jedna od bizarnijih ideja koje sam imao je zamijeniti vansjku limariju sa kompozitom. U svakom slučaju, ne kanim dirati motor ni ništa. Čistih 54 KS sa nula elektronike
:D:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Bome volis svoj auto.
Ja sam se svog starog rijesio sa smjeskom. Neka ga pocincava novi vlasnik.
Ja sam se svog starog rijesio sa smjeskom. Neka ga pocincava novi vlasnik.