Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša

Teme vezane za GNOME grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
csx

Re: Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša

Post Postao/la csx »

odin je napisao/la:
csx je napisao/la:sorry odine al gluplju izjavu još nisam čuo :roll:
WHy?Zato jer sam protiv automatizacije sustava i idiotizacije korisnika?
zamisli da kupis novi auto i onda ga prvo moraš sastaviti da bi se mogao voziti.. presmješno jel? rofl

ok je da ti po tom autu možeš cackati ukoliko imas potrebe za tim, ali nije u redu da prvo moras cackati da bi se mogao voziti :mrgreen:
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

csx je napisao/la:
odin je napisao/la:
csx je napisao/la:sorry odine al gluplju izjavu još nisam čuo :roll:
WHy?Zato jer sam protiv automatizacije sustava i idiotizacije korisnika?
zamisli da kupis novi auto i onda ga prvo moraš sastaviti da bi se mogao voziti.. presmješno jel? rofl

ok je da ti po tom autu možeš cackati ukoliko imas potrebe za tim, ali nije u redu da prvo moras cackati da bi se mogao voziti :mrgreen:
Sveta istina!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ikad čul za Atom Ariel?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... om5807.jpg

Pazi,ne govorim ja o tome da ti napraviš svoj OS,svoje drivere,svoje pakete alata,već o tome da ako nešto neradi kako treba to i sam složiš a ne da čekaš da to netko umjesto tebe napravi.Pogotovo ne kad se problem svodi na RTFM.Zamisli to ovako.Kupiš taj novi auto i voziš se kad ti najednom se probuši guma.Dal ćeš stajat kraj auta i čekati da ti netko promjeni gumu ili ćeš otvoriti gepek,podignuti filc,izvaditi rezervni kotač i promjeniti kotač.
csx

Post Postao/la csx »

odin je napisao/la:Pazi,ne govorim ja o tome da ti napraviš svoj OS,svoje drivere,svoje pakete alata,već o tome da ako nešto neradi kako treba to i sam složiš a ne da čekaš da to netko umjesto tebe napravi.Pogotovo ne kad se problem svodi na RTFM.
Zamisli to ovako.Kupiš taj novi auto i voziš se kad ti najednom se probuši guma.Dal ćeš stajat kraj auta i čekati da ti netko promjeni gumu ili ćeš otvoriti gepek,podignuti filc,izvaditi rezervni kotač i promjeniti kotač.
odin je napisao/la:Vrlo jednostavno.Jako je loše za korisnika kad dobije sve servirano
Gumu dobijem serviranu, ali ako se probuši to ne znaci da ju ne mogu sam zamjeniti, zar ne? Tako da ova tvoja izjava je meni i dalje glupost :)
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Ljudi su različiti.
Ne možete uspoređivati te dvije stvari.
Neko voli stalno nešto šarafati na autu, a netko voli sjesti i odvesti se dokle treba.
Neko voli mast za podmazivanje na rukama, a netko kožna sjedala i električni paket.
Mislim da vam je rasprava bespredmetna.
Lutherus

Whatever :roll:

@Suko
a neki vole oboje
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa naravno.
Sto ljudi sto čudi. Sto baba ....
Lutherus

Suko je napisao/la: Sto baba ....
...previše buke
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

U stvari ide: sto žena ...
Zaboravio sam.
shicy

Post Postao/la shicy »

stvar je da u Ubuntuu ti dobiješ sklopljeno auto, po defaultu, sve radi, sve super, ti ga imaš samo vozit...a kod nekih drugih distribucija, ti dobiješ samo dijelove i onda sam sklepaš auto ;)
a sad je samo stvar toga ko šta voli ;) i mislim da nitko nema pravo predbacivat ikome zbog nekih osobnih preferencija ;)
Odgovori