HTML5
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: HTML5
Ja Javu imam samo na desktopu i serveru, ali samo zato jer sam nesto isprobavao, sad ste me podsjetili da ih moram maknuti. Java je mozda jos i gora od Flasha.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Meni desktop sluzi za testiranje raznih OS-ova i programa tako da je pun svakakvih programa, i to me ne brine. Jer mi je laptop glavni computer.
Ja pak ne volim Chrome. Firefox mi je tako tako, ali kad HTML5 pocne prevladacati onda cemo vidjeti tko ce biti gdje.
Ja pak ne volim Chrome. Firefox mi je tako tako, ali kad HTML5 pocne prevladacati onda cemo vidjeti tko ce biti gdje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- DoDo
- Spol: M
Zapravo ga celi svet koristi jer ne postoji nikakva alternativa (mozda silverlight?gMajstor je napisao/la:I da dodam, da je Flash tolko loš, ne bi ga ceo svet koristio.
HTML5 will change that!
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Silverlight nije nista bolji. Zapravo kod videa je jos i gori.
- DoDo
- Spol: M
Ono sa silverlightom je bio sarkazam.max360se je napisao/la:Silverlight nije nista bolji. Zapravo kod videa je jos i gori.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Nisam odmah shvatio, tek sad vidim kako je napisano, citam nesto drugo, a ovdje svako toliko pogledam sto ima novog.
Abzeenth tvojih zadnjih par postova je samo "
" .
" .Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.