Što čitate @ the moment?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Re: Što čitate @ the moment?

Post Postao/la Markec »

U srednoj nismo trebali pisati lektiru, nego usmeno odgovarali za nekoliko knjiga negdje 2-3 knjiga. Ja nisam ništa čitao lektiru samo sam nasao na netu skračeno objasnjenje ima oko 3-4 stranice, i to u detalje proučio i u školi pričao i dobil 5 :D :D I sve to skračeno sam u 1 do 2 dana proučio.

Inače ne čitam knjige, imam neke knjige za C++ tj jedna je Demistificirani C++ , imam knjigu Raymond Mond Život poslije smrti tj jedan je istraživač pisao o ljudima koji su bili u kliničkoj smrti i svi su ispričaji skoro iste stvari.
Imam neke knjige u vezi astrologije onako malo sam proučavao to jer opažam neke sličnosti koje se čine dosta točnim.

Romane krimiče itd ne čitam, ne zanima me dosadno mi je, kad več čitam onda kupim neki informatički časopis ili neku sličnu knjigu koja je kao što sam gore naveo.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Evo, ja čitam sada od Briana Greena The Elegant Universe . Riječ je o nestručnom objašnjenju i opisu M-teorije, sa uvodom o Teoriji relativnosti i kvantnoj mehanici. Riječ je o točno ovoj verziji http://www.amazon.com/Elegant-Universe- ... 0375708111
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Evo jedna koja se meni jako svidla, cak sam si je i kupio :)
Lynne Mctaggart - Polje
http://www.superknjizara.hr/index.php?p ... jiga=14362
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

shrike je napisao/la:Evo, ja čitam sada od Briana Greena The Elegant Universe . Riječ je o nestručnom objašnjenju i opisu M-teorije, sa uvodom o Teoriji relativnosti i kvantnoj mehanici. Riječ je o točno ovoj verziji http://www.amazon.com/Elegant-Universe- ... 0375708111
odlična knjiga.nabavil nedavno original.
zole052

Post Postao/la zole052 »

odin je napisao/la: odlična knjiga.nabavil nedavno original.
Original rofl Sta inace citas knjige kopirane u kopiraoni rofl rofl rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

zole052 je napisao/la:
odin je napisao/la: odlična knjiga.nabavil nedavno original.
Original rofl Sta inace citas knjige kopirane u kopiraoni rofl rofl rofl
vjerojatno je mislio na ebookse ilegalno skinute :P
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

naravno.kao što rekoh imam preko 40 giga knjiga u pdf-u + dungeon & dragons,world of darknes
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

odin je napisao/la:naravno.kao što rekoh imam preko 40 giga knjiga u pdf-u + dungeon & dragons,world of darknes
jesi li mozda popisao kamo te knjige? :)
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
zole052

Post Postao/la zole052 »

odin je napisao/la:naravno.kao što rekoh imam preko 40 giga knjiga u pdf-u + dungeon & dragons,world of darknes
Ma super je imati knjige u pdf-u ali je ocaj citati na monitoru i onim padovima, jedino ugodno za citati je sa onim e-paper ekranima ko sto ima kindle.
jjj

Post Postao/la jjj »

shrike je napisao/la:Evo, ja čitam sada od Briana Greena The Elegant Universe . Riječ je o nestručnom objašnjenju i opisu M-teorije, sa uvodom o Teoriji relativnosti i kvantnoj mehanici. Riječ je o točno ovoj verziji http://www.amazon.com/Elegant-Universe- ... 0375708111
Nadam se da ipak nije nestručno, već samo informalno :)
Odgovori