LZS majice, sezona 2014 - otvoren natječaj za izradu majica

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Jeste li da i ove godine organiziramo izradu LZS majica?

Anketa je završila: 02 lip 2014, 20:10.

Da
31
97%
Ne
1
3%

Ukupno glasova: 32

speedy
Moderator

Re: LZS majice, sezona 2014 - otvoren natječaj za izradu maj

Post Postao/la speedy »

Suko je napisao/la:Ja ne bi bio toliko iskljuciv. Vazno je da majica bude fora.
Jedino, sluzbeni logo bi trebao negdje biti. Logo je dobar i to je nas brand. A jos koji Tux sa strane ne smeta.
ma to je onda overkill i logo i tux i text link ono ovo ajme mene LESS is MORE KISS :D
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Creative freedom.
Meni osobno ti mali Tuxovi su simpa i bas bi volio imati jednu majicu s Tuxom. Ti s druge strane bi htio jednu bez Tuxa.
Nemos svima ugoditi.
Zato bi bilo dobro da nam se javi jos forumasa sa svojim misljenjem. Da navedete autore kakvu majicu kreirati.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

Suko je napisao/la:Creative freedom.
Meni osobno ti mali Tuxovi su simpa i bas bi volio imati jednu majicu s Tuxom. Ti s druge strane bi htio jednu bez Tuxa.
Nemos svima ugoditi.
Zato bi bilo dobro da nam se javi jos forumasa sa svojim misljenjem. Da navedete autore kakvu majicu kreirati.

ma to sve ima veze cisto s onime sto vec gore naveo radi se o LINUX ZA SVE majicama a ne nekim random linux majicama

LZS nema nikakve tuxice ili tuxeve itd vec svoj sluzbeni logo koji se koristi za web i print materijale (sto ukljucuje i majice)

znaci razno razne varijacije logotipa (sve dok se jos moze prepoznati da je to LZS) su i vise nego dobro dosle ali kacenje tuxeva itd i nema bas nekog pretjeranog smisla

ne ako radimo LZS majice,,,,,,, no ako cemo raditi random linux onda moze sto god,,, ali sve dok radimo LZS majice treba se zadrzati na LZS logotipu bez ubacivanja tuxeva itd
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Što fali duhovitoj majici sa url-om?
To ti je less :)

Url je čak obavezniji od loga!
I potpuno definira čija je majica... logo prepoznaje nas 50-ak, a url znaju svi pročitati..

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Opet moram reci da se ne slazem. Ne zamjeri.
Radimo i LZS i Linux majice. I FLOSS majice. Majica bi trebala govoriti da smo Linuxasi. Jedni od onih jedan posto zabludjelih koji koriste taj cudni OS.
Isto tako, majica bi trebala dati informaciju da postoji taj portal za Linuxase - LZS.
Zasto ne bi mogli imati Tuxa? Pa prva majica je imala samo Tuxa. Tux i "Zatvorite prozore". A linuxzasve.com je tu bilo samo naznaceno.
Mi promoviramo Linux i FLOSS. Ne LZS. Ucimo i pomazemo ljudima koji naidju na taj Linux. A zasto ne bi na Linux naisli i gledajuci neciju majicu. Pa i da nikad ne dodju na LZS, nije greda. Culi su za Linux. Vrata su odskrinuta.
Zato sam protiv toga da strogo forsiramo samo LZS. Neka majice budu kreativne.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Suko je napisao/la:Zato sam protiv toga da strogo forsiramo samo LZS. Neka majice budu kreativne.
Drago mi je da djelimo mišljenje!
Možda bih konačno i ja mogao jednu majicu uzeti :)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

u vrijeme kad je prva majica izasla jos nismo imali logo nit smo bili toliko poslozeni itd

ali opet ako je natjecaj za LZS majice kako pise onda tux u bilo kojem formatu osim u ovom u kojem je na nasem logotipu nema mjesta,,,,,

mozemo bez problema povuc crtu prekinut s "tradicijom LZS majica" i pocet radit "linux majice" i onda gore nek ide i tux racer cist nebitno

no ne dok se to definira kao LZS majica

@sivic

da logo sada prepoznaje nas 50tak no ako ga nebudemo forsali svuda onda ce to tako i ostati,,,,,

a vi se svi fino odlucite dal zelite bas LZS majice ili samo neke fora random linux majice?
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Zasto ne bi bilo i jedno i drugo? Neka ljudi kreiraju svoje ideje, a forumasi ce svojim reakcijama i glasovima odluciti koja im je najbolja.
Jedino bi volio da bez obzira na motiv LZS logo, adresa i HOW adresa ipak budu na majici.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

ionako ćemo imati glasanje za dizajn. Ako se ljudi odluče za majicu bez loga onda ćemo takvu radit.

Send from my Nokia 3110 using two fingers :)
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

Suko je napisao/la:Zasto ne bi bilo i jedno i drugo? Neka ljudi kreiraju svoje ideje, a forumasi ce svojim reakcijama i glasovima odluciti koja im je najbolja.
Jedino bi volio da bez obzira na motiv LZS logo, adresa i HOW adresa ipak budu na majici.

nemoze i jedno i drugo,,, iskreno na majicu koja nema isljucivo LZS logotip nebi ni stavio lzs link

dal pod hrvatski grb ide natpis "italija"? ili hrvatska pod onaj prepoznatljivi oblik cizme sto je italija?

LZS logo + lzs link

fora TUX + fora slogan

mix jednog i drugoga je ko saka u oko
Odgovori