Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la Suko »

Nema Donnie Darko :thumbs_down
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

vidiš da, šteta...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
jjj

Post Postao/la jjj »

iv@n je napisao/la:he best films of the '00s
Loše. Nisam bio siguran jesam li već vidio tu listu, ali onda negdje na sredini vidjeh AI i sjetih se da i prošli put odustah od čitanja na istom mjestu :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

zole052 je napisao/la: Upravo sam poceo gledati jednu koja puuuno obecaje...
Breaking Bad
Evo i ja počeo danas gledati.
Baš je dobra serija.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko je napisao/la:
zole052 je napisao/la: Upravo sam poceo gledati jednu koja puuuno obecaje...
Breaking Bad
Evo i ja počeo danas gledati.
Baš je dobra serija.
Ja sam odgledo sve sto je za sada snimljeno, genijalna serija!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

serije Terra : Earth2 , Babilon 5 , The Six Million Dollar Man , Fringe , The Middleman ,Torchwood , Quantum Leap
zole052

Post Postao/la zole052 »

Bas sam pogledo nekoliko prvih epizoda californication-a, ugodno me iznenadio buduci da ne volim takvu vrstu serija :) :thumbs
http://www.imdb.com/title/tt0904208/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Californication je odlična serija
pootzko
Kontakt:

Post Postao/la pootzko »

black books serija
...I put on my robe and a wizard hat...
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

U zadnjih recimo mjesec dana pogledao sam sljedeće:
1) Prince of persia - sands of time - dobra animacija, dobra priča, podsjeća malo na aladina, al ok - ocjena 6/10
2) Body Of Lies - odličan triler, do kraja neznaš ko pije ko plaća, napet akcijom i hi teck gadgetima, al opet talibani i ameri pa kome se gleda neće mu biti žao izgubit 2 sata svojeg života - ocjena 7/10
3) Centurion - Moram napomenuti da iznimno podsjeća na film 300, al ima hepi end. dobri efekti, iznimno puno krvi, fantastični krajolici al film obiluje britancima, možda nekog ne al mene je u nekoliko navrata zasmetao britiš ingliš - ocjena 5/10
4)Clash of the Titans - film je po nekima isto ko i avatar, obilje specialnih efekata, iznimno kratka i predvidljiva priča, no moram napomenuti da ima nešto nešo... Pogledati nije loš film- Ocjena 5/10
5) Killers - priča o plaćenom ubojici koji s ezaljubi i počne svoj život živiti normalno no odjednom brdo metaka, svaki susjed je profi ubijica koji ga lovi. lalalalala... Gledljivo al sam više očikivao. Ah da zabroravio sam reći. Ima i nekolicino dobrih stuntova i fora. Pa ono overall... Ocjena 4/10
6)The infidel - ovo nisam očekivao - muslić saznaje da je židov - istinu da kažem zanimljiva dramska komedija. Nije nešto posebno ima hepi end i nije tak predvidljiva- pogledati -- ocjena 5/10
7) Date night - oženjeni par ode na spojak (tj večeru) i odjednom se pretvore u tajne agente- puno dobrih scena, krasan odabir fora, šteta R8, jako mi ga je žao, gledati u društvu cure/dečka - ocjena 6/10
8) Unknown - ovo je bilo na htv1 nedugo - film je odličan, napet i fakat do kraja neznaš ko pije ko plaća. Neznam dal ga ima za skinuti ja imam DVBT-rip pa puknem nekud- ocjena 6/10

što se tiče filmova to bi bilo to.

Pogledao sam zanimljivu seriju po imenu Sherlock (vidi eztv.it) mini serija u 3 nastavka i priča o modernom sherlock holmesu, čak se tak lik i zove, mene je osobno fascinirala tako da dajem visoku ocjenu 8/10 a vi prosudite sami.

Neznam dal je ko kad čul za PSYCH - kao mentalni detektiv koji ima paranormalne sposobnosti, u biti je komedija jer kao lik samo dobro zapaža nekek stvari pa radi šou iz toga, počela je 5 sezona (vidi eztv.it) pa predlažem pogledati, meni su kul i opet s druge strane ispod prosječnog sitkoma - ocjena 4/10

Pratim još i burn notice - serija o agentu koji je odbačen od strane agencije pa se sad snalazi i kao priča biografski kako kaj treba napraviti.. al ok je zamišljeno. ocjena 5/10 - i vidi opet na eztv

ocjene su moje i nemaju veze sa IMDB-om
i nadam se da sam dao nekome dobar odabir filmova
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
Odgovori