Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Svjedočanstva
Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa posla 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
domi je napisao/la:Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa posla
Me ne oni počnu temu o vreći buha i virusa onda im ja otvorim lap pa kad vide zašute i onda krene pivica,instalacija i na kraju oduševljenje i to ti je toBertone je napisao/la:domi je napisao/la:Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa poslaPravi si misionar,... ideš okolo i preobraćuješ ljude
![]()
zole052 je napisao/la
Bravo domi!!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan je napisao/la:Bravo domi!!
zole052 je napisao/la
Pa takvi su misionari,... donesu boleštine (viruse) s starog kontinenta na novi i onda uz staklene perlice i bombone preobrate narod,... neka, nema tu ništa lošeg 
- Heisenberg
Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.
Nitko nije htio uzet njihov "velicanstveni windows" pa sam ja uzeo svoj, pokretan Linuxom.
Onda je dosao i moment prezentacija. Iznenadili su se da nemam nikakav antivirusni program na njemu, da nemam office. Mislili su da je neka sala pa je prezentacija prosla sasvim okej.
Sljedeci dan sam dobio spindl cd/dvd-a da im preprzim neku Linux distribuciju, dao sam im da citaju wiki stranice i neka se odluce.
Jos cekam povratnu informaciju da li su presli na GNU/Linux ili su trolali masivno.
Nitko nije htio uzet njihov "velicanstveni windows" pa sam ja uzeo svoj, pokretan Linuxom.
Onda je dosao i moment prezentacija. Iznenadili su se da nemam nikakav antivirusni program na njemu, da nemam office. Mislili su da je neka sala pa je prezentacija prosla sasvim okej.
Sljedeci dan sam dobio spindl cd/dvd-a da im preprzim neku Linux distribuciju, dao sam im da citaju wiki stranice i neka se odluce.
Jos cekam povratnu informaciju da li su presli na GNU/Linux ili su trolali masivno.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Rekoh ti ja da ti 5 komada neće biti dostamatej je napisao/la:Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.
- Heisenberg
Bertone je napisao/la:Rekoh ti ja da ti 5 komada neće biti dostamatej je napisao/la:Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.
Jos cekam povratnu informaciju da li su presli na GNU/Linux ili su trolali masivno.![]()
![]()
(pa sam poslao šest)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Bravo Matej, samo tako. 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe