Svjedočanstva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

domi
Spol: M

Re: Svjedočanstva

Post Postao/la domi »

Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa posla :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

domi je napisao/la:Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa posla :D
:thumbs Pravi si misionar,... ideš okolo i preobraćuješ ljude rofl rofl
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
domi

Post Postao/la domi »

Bertone je napisao/la:
domi je napisao/la:Još jedan je pao i to na novi comp instalacija Minta 13 Xfce sa Ati driverima malo se oteglo ali sve radi savršeno još jedan kolega sa posla :D
:thumbs Pravi si misionar,... ideš okolo i preobraćuješ ljude rofl rofl
Me ne oni počnu temu o vreći buha i virusa onda im ja otvorim lap pa kad vide zašute i onda krene pivica,instalacija i na kraju oduševljenje i to ti je to ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Bravo domi!!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
domi

Post Postao/la domi »

stefan je napisao/la:Bravo domi!!
;)
zole052 je napisao/la
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Pa takvi su misionari,... donesu boleštine (viruse) s starog kontinenta na novi i onda uz staklene perlice i bombone preobrate narod,... neka, nema tu ništa lošeg rofl
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.
Nitko nije htio uzet njihov "velicanstveni windows" pa sam ja uzeo svoj, pokretan Linuxom.

Onda je dosao i moment prezentacija. Iznenadili su se da nemam nikakav antivirusni program na njemu, da nemam office. Mislili su da je neka sala pa je prezentacija prosla sasvim okej.

Sljedeci dan sam dobio spindl cd/dvd-a da im preprzim neku Linux distribuciju, dao sam im da citaju wiki stranice i neka se odluce.

Jos cekam povratnu informaciju da li su presli na GNU/Linux ili su trolali masivno.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

matej je napisao/la:Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.
Nitko nije htio uzet njihov "velicanstveni windows" pa sam ja uzeo svoj, pokretan Linuxom.

Onda je dosao i moment prezentacija. Iznenadili su se da nemam nikakav antivirusni program na njemu, da nemam office. Mislili su da je neka sala pa je prezentacija prosla sasvim okej.

Sljedeci dan sam dobio spindl cd/dvd-a da im preprzim neku Linux distribuciju, dao sam im da citaju wiki stranice i neka se odluce.

Jos cekam povratnu informaciju da li su presli na GNU/Linux ili su trolali masivno.
Rekoh ti ja da ti 5 komada neće biti dosta rofl rofl rofl (pa sam poslao šest) :lol:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Bertone je napisao/la:
matej je napisao/la:Mi smo neki dan imali prezentaciju u skoli i razrednica je pitala ako netko ima laptop i ako ga je voljan uzet u skolu, radi mobilnosti, da nemoramo bit na racunalu iz WWII.

Rekoh ti ja da ti 5 komada neće biti dosta rofl rofl rofl (pa sam poslao šest) :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Bravo Matej, samo tako. :thumbs
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Odgovori