čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

Bojim se da ne. Nije rećeno apsolutno ništa konkretno. Neki od argumenata su da je outlook jednostavniji za korištenje nego thunderbird, windows ima jednostavnije sučelje nego kde,.... ubiti klasika i rigoleto.
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

Taj tvoj sef je jedan od onih koji su otisli u ameriku i ne kuze kako stvari ovdje funkcioniraju. Imas srece da niste presli na OS X (s obzirom na argumente i kakav je). Jadni vi sa izlacenjem mailova ako vam padnu windowsi. A i ako ne padnu nego se mijenjaju isto tako. Inace Sedmica nema default program za mail. Imas jedio Office Outlook za Sedmicu od Outlook-a. Sad ti malo njega zezni pa stavi dwm na Sedmicu, a mozes probat stavit i KDE http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on ... s_shell.3F .
Radis u privatno firmi ili drzavnoj. Pretpostavljam u privatnoj koja radi u fransizi za drzavnu.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Super!
Nadam se da ćete ušparati. :mrgreen:
Lutherus

Pretpostavljam u privatnoj koja radi u fransizi za drzavnu.
Upravo to. Ma mene zaboli za mejlove, ionak sa njima šaljem jedino izvješća, produktivnost, naplatu i dopise ( čitaj, nestane mi uredskog materijala, sredstva za čišćenje i slično ). Meh, zahebi dwm i kde za sevenku. Napravim screenshoot, postavim ga za wallpaper i poskrivam ikone i toolbar pa nek klikaju mišem ko mutavi.

@suko

je pa koj je kriv kaj novell tak visoke cjene lupa za opensuse pa moramo na opensource. kaj da tek imali komercijalan suse?
max360se

Inace kakav je osjecaj raditi na Windowsima (sustavu radjenom po FOSS standardima) nakon godina provedenih na linuxu.
Inace koji File Manager koristis?
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

max360se je napisao/la:Inace kakav je osjecaj raditi na Windowsima (sustavu radjenom po FOSS standardima) nakon godina provedenih na linuxu.
Nesnalazim se. Ni na faxu me netjeraju na nehumane uvjete :( zeka, ono čudan je osjećaj, tu i tam se znam pogubiti

max360se je napisao/la:Inace koji File Manager koristis?
privatno? ranger fm
max360se

A na poslu? Inace od closed sourca preporucam Total Commander nema mu premca. Nisam nasao niti jedan open ni closed soruce koji mu po jednostavnosti, brzini i opcijama moze parirati. Ima ih koji su na putu ali jos dosta daleko. Od open sourca Double Commander.
Lutherus

nemam ovlasti instalirati software
max360se

Jesli li kad cuo za Hiren boot CD. Moze se staviti i na USB stick. Ima tamo zanimljivih programa. - Admini nemojte se ljutiti ovo je siva zona.
Lutherus

da ga uštekam u printer? nema optički pogon, imam 2 usba koja su poštekana sa piz????jama od uređaja
Zaključano