TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch fan club
Jesi možda instalirao Wicd?
Nisam, koji je bolji?
Meni osobno je wicd draži, prvotno sam se prebacio na njega jer sam imao problema s NetworkManagerom. Plus što ima ncurses sučelje kad zatreba i čini mi se da je lakši sa resursima. wicd >> nm 
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
koristim wicd i sve sljaka. Probaj.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Evo instaliram ga ponovno, ovaj put s wicd-om 
zašto instaliraš ponovo? arch je distra koju, kad dođe do problema, oživljavaš 
- Cooleech
- Moderator
Koristim netctl i sasvim dobro radi na KDE-u i Xfceu. Nema ikone za net, ali za sve tu je terminal. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
evo, da se pridruzim ovom fan clubu 
Stavio napokon Arch na laptop prije dva dana i prezadovoljan sam s njim.
Ne znam je li to cisto neka moja zabluda ali mi se cini dosta brzi od debiana na netbooku sto mi je jos najbolja stvar kod njega.
Stavio napokon Arch na laptop prije dva dana i prezadovoljan sam s njim.
Ne znam je li to cisto neka moja zabluda ali mi se cini dosta brzi od debiana na netbooku sto mi je jos najbolja stvar kod njega.
- Cooleech
- Moderator
Ne, ne čini ti se. Systemd je dosta brži u bootu, sam sustav je neopterećen raznoraznim, uglavnom nepotrebnim pi..arijama, samim time je responzivniji od ostatka "braće". Jučer sam u udruzi SOK instalirao Arch na jedan komp za manje od pola sata (koristeći skriptu koju sam izradio), a u međuvremenu saznao kako dodati passworde iz datoteke te kako automatski pokrenut chroot. To ide u novu verziju skripte, a onda je objavim nakon iscrpnih testova, ali ne kao gotovu, već kao projekt koji bi mogli razvijati ovdje, unutar Arch teme. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.