čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
E, pa ja ne razmišljam 30 godina već 30 dana. Poslao sam već i mail na evidenciju i kadrovsku da idem ća. Amen. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
U svakom slucaju sretno Cooleech.
- Suko
- Site Admin
Dobro si odlucio. Da bar drugi razmisljaju ko ti. Onda bi poslodavci ovdje drugacije radili.
- Cooleech
- Moderator
Hvala vam, ljudi, na lipim željama! Iako još cili idući tjedan moran radit, lip je osjećaj skorašnje slobode... 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- audiosl4ve
sad se bar ne moras toliko truditi znajuci da ces otici mirne duse, a i sefovi ce mozda manje kenjati 
Sretno ti bilo
Sretno ti bilo
ali kule, kako ćemo sada obnoviti uredsku IT opremu?!?!?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@cooleech
.. smo, sad ti se može dogoditi da ako si radio ok i ako ti je šefić srao i jambrao bez razloga jer je seronja, da ti neki šef iznad tvojeg šefića jer mu je pun k da ovaj tjera ljude iz firme, ovog nagazi, a tebe pozovu da ostaneš uz neku malu benificiju ili veću lovicu, kaj onda?
.. smo, sad ti se može dogoditi da ako si radio ok i ako ti je šefić srao i jambrao bez razloga jer je seronja, da ti neki šef iznad tvojeg šefića jer mu je pun k da ovaj tjera ljude iz firme, ovog nagazi, a tebe pozovu da ostaneš uz neku malu benificiju ili veću lovicu, kaj onda?
- Cooleech
- Moderator
Moj put u Links r. d. (robovlasničko društvo) je završio, tj. na završetku je. Nema tih novaca za koje bih se vratio radit u tu firmu. Beneficije su nikakve, bonusa nemaš, ali zato te svaka greškica košta minimalno 100 kn. E, pa, hvala ali ne hvala.. više. 
Jbt.. pa ja bih im onda na kraju mjeseca još morao i platiti kaj sam delao kod njih 
- Cooleech
- Moderator
Dobro, malo sam pretjerao.. ali ako 3 puta dobiješ tiket za, recimo, pogrešno stavljen status, to ti je 100 kn na plaći.. a ispravak može napravit samo netko u Zg, doslovno u minutu vremena i ne uzrokuje ama baš nikakvu štetu firmi. Danas sam isto nešto zeznuo, ali sam skužio kako mogu sam ispravit. Malo sam proučavao sistem rada glupog Luceeda i njegovih statusa, pa je poslužilo.