Jooj sto taj Digital Fortress ima katastrofalan prevod na Hrvatski, a i knjiga nije bas nekaSlamd64 je napisao/la:Dan Brown - Digital Fortress, nakon toga Douglas Hofstadter - Gödel, Escher, Bach: An Eternal Golden Braid, na preporuku kolege eloop-a
Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čitate @ the moment?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Slamd64
Zato i ne citam s prevodommax360se je napisao/la:Jooj sto taj Digital Fortress ima katastrofalan prevod na Hrvatski, a i knjiga nije bas nekaSlamd64 je napisao/la:Dan Brown - Digital Fortress, nakon toga Douglas Hofstadter - Gödel, Escher, Bach: An Eternal Golden Braid, na preporuku kolege eloop-a
I druga sto ce doci poslije nje je na engleskom.
Ovo sto sam procitao nije lose, ali moze i bolje. Dosta mu je bolji bio Da Vincijev Kod, mozda procitam nekad i Andjele i Demone.
- Heisenberg
Bojowald, Martin - Što je bilo prije velikog praska?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
@Slamd64
Procitaj, ovisi koliko znas o Vatikanu, Italiji i Rimu, ako znas dosta, onda ti je dobar dio knjige smijesan.
Imas jos i Izgubljeni simbol, bas stoji iza mene na polici ali nikako se toga uhvatiti.
Procitaj, ovisi koliko znas o Vatikanu, Italiji i Rimu, ako znas dosta, onda ti je dobar dio knjige smijesan.
Imas jos i Izgubljeni simbol, bas stoji iza mene na polici ali nikako se toga uhvatiti.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Trenutno samo param po stručnoj literaturi 
Čita se "Administriranje Linux sistema"
Čita se "Administriranje Linux sistema"
-
Slamd64
Svaki autor romana pise "naucne fantastike" odnosno fiktivne ljude, dogadjaje i pojave koji ne moraju stopostotno odgovarati stvarnim. Ne moras biti ni poznavalac da spoznas da su neke stvari koje su plod autorove bujne maste ocigledno izmisljene.max360se je napisao/la:@Slamd64
Ali eto, citam iz nekog ceifa vise nego zbog toga da naucim nesto iz toga.
Sve to stoji ali neki opisi, neka mjesta, necu ti reci koja da ti ne spoilam, jednostavno je tesko zamislivo da se to tako moze tamo dogoditi.
---------------------------
Upravo sam procitao Why the future doesn't need us. By Bill Joy (da taj Bill Joy).
http://www.wired.com/wired/archive/8.04/joy.html
Preporucam svima, vjerujem da ce se nasem Heisenburgu svidjeti.
Hvala Lutherusu na preporuci
---------------------------
Upravo sam procitao Why the future doesn't need us. By Bill Joy (da taj Bill Joy).
http://www.wired.com/wired/archive/8.04/joy.html
Preporucam svima, vjerujem da ce se nasem Heisenburgu svidjeti.
Hvala Lutherusu na preporuci
- bloodpaperink
- Spol: Ž
- Kontakt:
Jonathan Barnes - "The Somnambulist" (2008)
http://www.goodreads.com/book/show/2016 ... mnambulist
http://www.goodreads.com/book/show/2016 ... mnambulist
erika jong: strah od letenja 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.