Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
zole052
Spol: M

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Kaj su Pernarovi prosvjedi donjeli? Osim da se čuje i zna za njega?
a nista jer je pernar za nista :P

ali opet treba stvoriti neku kulturu prosvjeda u nas, mi inace nikad ne prosvjedujemo osim kada neka firma propadne pa onda radnici strajkaju gladju da im drzava da pare

nemozemo odmah "dobro" prosvjedovati, to trebamo nauciti... ali eto zadnjih godinu dana se pocelo pomalo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

To da, ali sam protiv da ti prosvjedi budu u hrvatskoj maniri nekulture, opijanja i razbijanja.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:To da, ali sam protiv da ti prosvjedi budu u hrvatskoj maniri nekulture, opijanja i razbijanja.
a sta ces... nisu svi ali na zalost ima toga previse

uvijek se nadje koja skupina kretena koja iskoristi priliku da radi sranja

ali to uvijek pase vladajucima tako tko zna da koji put i oni nemaju ruke u tome, u svijetu se to dosta desava
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Naravno. Jednako kao što im paše i velik broj neškolovanih ljudi. Sa njima je lakše upravljati.
Markec

Post Postao/la Markec »

Ljudi, pernar nije samo zbog slave to radio, hoču reć znam da Pernara jako zanima politika kao što nas zanima linux. znam da ste vi evo naprimjer Grof radi u građevinarstvu a slobodno vrijeme provodi ovdi ili na drustvenim igrama.
Bilo je super kad nam je pernar pisao koga je sve preobratio na linux :) vidim da više ne dolazi ovamo pa naučio je o linuxu sto je morao tj osnovne stvari a dalje ide sa svojim hobijem.
Lutherus

Nije bitno koliko ih preobratiš već koliko ih ostane spametan
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

Lutherus je napisao/la:To da, ali sam protiv da ti prosvjedi budu u hrvatskoj maniri nekulture, opijanja i razbijanja.
pogledaj prosvjede u francuskoj ili engleskoj, ne da se opijaju, nego pale aute i kuce..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Lutherus

A našima su nekim čudom upravo takvi uzor. Nekak mi neshvatljivo iskazivanje nezadovoljstva razbijanjem.
iForce

Post Postao/la iForce »

Lutherus je napisao/la:A našima su nekim čudom upravo takvi uzor. Nekak mi neshvatljivo iskazivanje nezadovoljstva razbijanjem.
Ista stvar radi koje postoji terorizam. Mali ljudi, države i organizacije ne mogu ništa protiv velikih.
Ako pokušaju bude im uvedena demokracija.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
dupin

Post Postao/la dupin »

Ista stvar radi koje postoji terorizam.
Ne bih izjednačavao prosvjede sa terorizmom,jer bi to bilo pogubno za prosvjede.Mislim da kod nas ne postoji elementarna solidarnost,jer da postoji bilo bi do sada generalnih štrajkova,a bilo je razloga i prilika za to.
Nema veće religije od istine!
Odgovori