openSUSE 13.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.1
meni update najnormalnije prošao...
+1salkof je napisao/la:meni update najnormalnije prošao...
Where there is a gui there's a way.
KDE 4.12.3 stigao u KR412 repoe.
Po običaju 250 MB updejta
Po običaju updejt prošao bez problema
Po običaju 250 MB updejta
Po običaju updejt prošao bez problema
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
4.12.3:
kod mene apdejtana 131 stavka, sve je prošlo u najboljem redu.
kod mene apdejtana 131 stavka, sve je prošlo u najboljem redu.
- blast beat
- Spol: M
Kada izađe KDE 4.13 i dodam repo za njega, da li prvo uradim update pa izbrišem 4.12 repo ili prvo obrišem stari pa uradim update? Ili je svejedno? 
- Cooleech
- Moderator
<offtopic>SuSEaši, baš ste mi smišni! 
Došao update i svi se falite kako je sve prošlo u redu!
Kao da je updateu namjera skršit sustav ako nisi oprezan
Ako želite uzbudljiv život prilikom updatea, ima distri pri čijem updateu triba izmolit krunicu i bit spreman imenovat sve članove obitelji tvoraca dotične distre.
</offtopic>
U vrijeme kad sam isprobavao Open SuSE, updatei baš i nisu bili tako stabilni, stoga pohvale timu po tom pitanju.
Došao update i svi se falite kako je sve prošlo u redu!
Kao da je updateu namjera skršit sustav ako nisi oprezan
Ako želite uzbudljiv život prilikom updatea, ima distri pri čijem updateu triba izmolit krunicu i bit spreman imenovat sve članove obitelji tvoraca dotične distre.
</offtopic>
U vrijeme kad sam isprobavao Open SuSE, updatei baš i nisu bili tako stabilni, stoga pohvale timu po tom pitanju.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Dodaš KR413 -> Izbrišeš KR412 -> Radiš updejtblast beat je napisao/la:Kada izađe KDE 4.13 i dodam repo za njega, da li prvo uradim update pa izbrišem 4.12 repo ili prvo obrišem stari pa uradim update? Ili je svejedno?
Iako ne vidim razloga zašto ne bi radilo da su ti oba repozitorija postavljena. Ako napraviš zypper dup on bi pokupio novije pakete koji bi bili u KR413.
Očito je došlo vrijeme da ponovno probašCooleech je napisao/la:U vrijeme kad sam isprobavao Open SuSE, updatei baš i nisu bili tako stabilni, stoga pohvale timu po tom pitanju.
Prije su malo kritični bili updejti major verzije KDE-a. Od negdje 4.8 tih problema nema
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Kad već spominješ Packman, znaš li što o ovome, jutrošnji update:stefan je napisao/la: ...Ali packman repozitorij zna zezat...

- holden
Zato ostati na odličnom 4.11 dok ne izađe 13.2, i onda još dodatno sačekati do negde marta 2015., pa nova instalacija 
Meni iskreno, posle onih problema dok sam imao gnome negde krajem novembra, ne znam da li je neka distra ovako dobro radila. A i KDE..ahhh
Meni iskreno, posle onih problema dok sam imao gnome negde krajem novembra, ne znam da li je neka distra ovako dobro radila. A i KDE..ahhh
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
To mi je malo tu mač ziheraški, onda je bolje koristiti Debian stable.holden je napisao/la:Zato ostati na odličnom 4.11 dok ne izađe 13.2, i onda još dodatno sačekati do negde marta 2015., pa nova instalacija
Šalim se.
Čuj, svatko prema svojim željama i potrebama.